• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy majowe 2009

hahahaha

i tak to zapamiętam... :-p:-p:-p

ja mam cały ten tydzien do tylu z dietka... a dzisiaj chyba mam wstręt do tych wszystkich rzeczy, którymi się zajadalam przez tydzien... ani tortillka mnie nie pociąga... ani chlebek... baaa - nawet zupy mi sie nie chce jesć. Rano zjadlam pare drożdżoweczek do kawy..i koniec.
Od jutra powrot do musztry żarciowej :tak::happy2:
mam nadzieje ze nie mnie to zapamietasz a Marcinowi ja tylko go wsypałam :-p
ale spoko...nie jest to reakcja negatywna;-)
a co do diety to jakoś o dziwo popełniam tylko bardzo drobne grzeszki poza tym staram się trzymac fason...nie znam na razie wyników bo się nie ważę...boję się :-p:-p

:-(:-(:-(skończył się mecz, m sra już ogniem, maja marudzi i tym miłym akcetem się pożegnam :-(:-(:-( pewnie do jutra
pa Aniu,miłego dnia

Ja też wysłałam esemesa do Mmatysia... póki co cisza... pewnie znowu ma szlaban:-(:-(:-(

a Wy dwie to pewnie nonstop do siebie wydzwaniacie:tak::tak::tak:

Ankzoc - do jutra***
nieeee non stop...mamy przerwy na jedzenie :-p
czemu Mmatysia ma szlaban? Kto jej dał szlaban, mąż???:confused:
Mi też nie odpisała

reklama
no to tak.. nadrobilam Was

mamstud - bardzo, bardzo mi przykro z powodu tego ataku Andrzejka:-(:-(:-(.
Mam nadzieje, ze wszystko bedzie dobrze.
Myślami jestem z Wami.
Wracajcie szybkiutko do domku:****

AgA i Zofiku - Wszystkiego najlepszego z okazji ukończenia 8 miesiąca.
Dużo zdrówka, super zabaw, szybkich kroczkow i bezbolesnych ząbkow:****
(przepraszam, że dopiero dzisiaj :zawstydzona/y::-()

Ankzoc - no ładnie, ledwo wezszlam na BB, a Ty juz ucieklas. Jestem za apelem Niny!!!
Do jutra Kochana :***

Marzenko - tak jak mowi/pisze Confi - mamy przerwy na jedzenie, bądź przebieranie czy usypianie dzieci (rozmowy przy karmieniu już przerabialyśmy).

Confi - powiedz Marcinowi, że cofam mu tą flachę...:-p No chyba, ze się "poprawi" - to otrzyma dwie :-D:-D:-D

dobra... zmykam na chwilę... M chce sprawdzić pocztę... (chyba tez pomysle o jakims laptoku :tak:;-))

Marzenko - tak jak mowi/pisze Confi - mamy przerwy na jedzenie, bądź przebieranie czy usypianie dzieci (rozmowy przy karmieniu już przerabialyśmy).

Confi - powiedz Marcinowi, że cofam mu tą flachę...:-p No chyba, ze się "poprawi" - to otrzyma dwie :-D:-D:-D

dobra... zmykam na chwilę... M chce sprawdzić pocztę... (chyba tez pomysle o jakims laptoku :tak:;-))
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
ja przerobiłam nawet rozmowę pod koniec przewijania a jedną nawet w czasie przygotowywania kąpieli

pomyśl kochana, to świetna sprawa...a jak jeszcze kupisz sobie takiego samego jak ja to będzie się miała Marzenka z czego nabijać :-D:-D:-D

ja tylko domniema tak... kiedyś dostała szlaban, bo starszy syn się ojcu poskarżył, że go mama zaniedbuje i mąż jej laptopa schował....
no teraz sobie przypominam jak o tym czytałam, mam nadzieję ze to nic poważniejszego :sorry:

dziewczyny, kupiłąm Damianowi krzesełko do karmienia, co sądzicie?
Mnie się spodobało (khaki) bo nie jest takie oczojebne jak te niektóre :-p
Krzeselko do karmienia, SUPER WYPOSAZENIE 3 KOLORY (900776243) - Aukcje internetowe Allegro

Confi - super to krzesełko:tak:!!! No i cena!!! Extra!!!:-):-):-)
ja nad krzesełkiem ciągle się zastanawiam...:dry: Bo mam juz tak zagracone nasze mieszkanko, ze ... po prostu ręce opadają.:zawstydzona/y: Muszę wywalić regal z ksiązkami na budowę, bo Jagowe zabawki się nie mieszczą...:baffled:
Ale jakbym miała kupić (a ulatwiłoby mi to znacznie karmienie)-to chyba tez bym się na takie zdecydowała. Fajne są też z Coneco.

A co do laptopa... hmmm... no tak już widzę jak Marzenka z nas boki zrywa, hihihihihi:-D:-D:-D:-D
Ale Ty masz chyba notebooka -prawda? A ja chyba wolalabym standardowegego laptopika - zresztą zobaczymy... Bo jak bedę zakładała swoją firmę, to bede potrzebowała sprzęt pod dzialalność, z wszelkimi oprogramowaniami

ej a dlaczego niby będę się miała z czego śmiać???
a krzeseło bardzo fajne:tak:! widzę, że zaszalałaś:-D My mamy takie drewniane... a ja właśnie się zastanawiam nad popawieniem sobie humoru i zakupem kolczyków * NOWOŚĆ * Srebrne kolczyki pr. 925 * HIT HIT * (896692808) - Aukcje internetowe Allegro
oj tak sobie żartujemy ;-) nie przejmuj się
wygląda faktycznie jakbym zaszalała ale pieniądze na to dała babcia więęęęc ...ja jestem tylko pośrednikiem , no i wybrałam model . Drewniane też fajne i nawet myślałam o takim ale wszystkie które widziałam nie miały regulacji wysokości a to w naszym mikrym mieszkanku ważne.
No i koniecznie popraw sobie humor( śliczne te kolczyki), ja umówiłam się z kuzynką ,że po wypłacie jedziemy na "szoping" :-D
trzeba sobie coś sprawić na urodziny :tak:
Confi - super to krzesełko:tak:!!! No i cena!!! Extra!!!:-):-):-)
ja nad krzesełkiem ciągle się zastanawiam...:dry: Bo mam juz tak zagracone nasze mieszkanko, ze ... po prostu ręce opadają.:zawstydzona/y: Muszę wywalić regal z ksiązkami na budowę, bo Jagowe zabawki się nie mieszczą...:baffled:
Ale jakbym miała kupić (a ulatwiłoby mi to znacznie karmienie)-to chyba tez bym się na takie zdecydowała. Fajne są też z Coneco.

A co do laptopa... hmmm... no tak już widzę jak Marzenka z nas boki zrywa, hihihihihi:-D:-D:-D:-D
Ale Ty masz chyba notebooka -prawda? A ja chyba wolalabym standardowegego laptopika - zresztą zobaczymy... Bo jak bedę zakładała swoją firmę, to bede potrzebowała sprzęt pod dzialalność, z wszelkimi oprogramowaniami

Mnie się coneco nie podobały kolory a to mnie urzekło od razu. Ja też sie zastanawiam gdzie my sie z tym pomieścimy,ale co zrobić...młody zdecydowanie odmawia jedzenia w leżaczku więc nie ma wyjścia.
No tak, nie pomyślałam,że dla Ciebie taki maluszek będzie za mały...no ale co stoi na przeszkodzie byś kupiła Asusa nie?:-D:-D:-D

Marzenko - ciekawe te kolczyki:tak::-).
Strasznie podobają mi się duże kolczyki, ale Jagodzia nawet małe wypina mi z uszu...:dry: Wiec poki co...wstrzymuje się z noszeniem i nowymi zakupami. Poza tym dostalam 2 pary na urodziny (+ komplet) ...ale jakoś średnio mi sie podobają. Zdecydowanie bardziej kocham pierścionki, ale i te odpadają co by nie porysować Jagowej buźki. Ja poprostu nie umiem wychowywać dziecka w biżuu...

reklama
Mnie się coneco nie podobały kolory a to mnie urzekło od razu. Ja też sie zastanawiam gdzie my sie z tym pomieścimy,ale co zrobić...młody zdecydowanie odmawia jedzenia w leżaczku więc nie ma wyjścia.
No tak, nie pomyślałam,że dla Ciebie taki maluszek będzie za mały...no ale co stoi na przeszkodzie byś kupiła Asusa nie?:-D:-D:-D

Ja miałam kilka typów krzesełek. Kierowalam się tymi samymi parametrami co Ty (patrząc na zakupione przez Ciebie krzesełko) - regulacja wysokości, mało miejca po zlożeniu (już mi huśtawka koczuje w jednym rogu pokoju), poziomy tacki, i kosz na zabawki. Hmmm może Asusa nie kupię, ale skorzystam z linka krzesełka;-):tak::-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry