Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Tak,na szczęście pije mleko modyfikowane bo inaczej miałby spore niedobory...i tak na ostatnim ważeniu okazało się ,że przez 1,5 miesiąca nie przytył ani gramajednak jak połozyli go do zmierzenia wyszło ze urósł 5 cm
więc wyjasniło sie skąd ten zastój...poza tym on jest ciagle w ruchu i wszystko spala. Dodałam mu jednak 2 butle mleka między posiłkami bo przybierać przeciez musi...no i tu się cieszę ze pije to mleko. Ja teraz podaję Bebilon, wcześniej było Bebiko i Nan2,a Ty co dajesz? Może warto popróbować czegoś innego albo jakoś mu to mleko urozmaicić? Ja jak Damian nie chciał pić to dodawałam mu troche granulek herbatki morelowej Bobovity do smaku. Jak załapał tak teraz pije samo mleko
![]()
. Czasem herbatę z melisą, ale teraz jak ograniczam to mleko w nocy to muszę mu od nowa proponować soczki i inne, co by za mało nie pił. Herbatka morelowa mówisz muszę kupic bo on bardzo lubi morelowe deserki.
-ale ufff 

Marzena uśmiałam się
u mnie jest podobnie...a jeszcze jak dzwoni np. Aga_k_m to ten tylko oczami przewraca![]()
od dziś nie dzwonię 

elooooooooooo gdzie was wywiało :-(
ta z Bobovity jest smaczna, przedtem miałam brzoskwiniową ale w połowie nawet nie była tak smaczna jak ta. ja się nie "szczypałam" i normalnie do mleka wsypywałam ok łyżeczki tej herbatki...mówię Ci pił aż świszczałoMiałam Nan2 teraz bebiko bo potrzebuje do kaszek(kupuje bez mleczka) A co do picia innego to też nic - mleko mamy co 1,5 h w nocy. Czasem herbatę z melisą, ale teraz jak ograniczam to mleko w nocy to muszę mu od nowa proponować soczki i inne, co by za mało nie pił. Herbatka morelowa mówisz muszę kupic bo on bardzo lubi morelowe deserki.

ooo nie to ja już wolę by mu sie oczy wywaliły na lewą strone od przewracaniaPięknie...od dziś nie dzwonię
![]()

hahahahaooo nie to ja już wolę by mu sie oczy wywaliły na lewą strone od przewracania![]()

witaj Kochana, ja za drożdżóweczkę dziękuję...no wiesz...się powiedziało "a" to trzeba powiedzieć "b"![]()