• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy majowe 2009

Ja jestem maniaczką kolczyków... i o dziwo do moich kolczyków Natasza się nie dobiera:szok: a do kolczyków mojej mamy - tak! u mnie wybrała sobie właśnie bransoletki i pierścionki! a dziwne to bo też noszę duże kolczyki!!! a mojej mamie to ostatnio ucho naderwała i mama przez tydzień je leczyła, a przy następnej wizycie Nataszka od razu rzucila się do jej uszu:-D...

reklama
chlip chlip... mąż mi kompa zabiera... a ja z żywcem tu do Was a on mi go zabiera, bo popracować musi czy cuś... chlip chlip... chlip chlip... ma ktoś chusteczkę? a nie, mam swoją, chlip chlip... obym jutro go dorwała... papa

chlip chlip... mąż mi kompa zabiera... a ja z żywcem tu do Was a on mi go zabiera, bo popracować musi czy cuś... chlip chlip... chlip chlip... ma ktoś chusteczkę? a nie, mam swoją, chlip chlip... obym jutro go dorwała... papa

mój Ty Bidoku :-(:-(:-(
mam nadzieje, że do jutra nie powstanie tu 1000 stron, bo i ja raczej do późna nie posiedzę... Zaraz M wraca z zakupów, i szykuje mi się jakis romantyczny wieczorek (właśnie szukam jakiś filmów ;-))

Ja jestem maniaczką kolczyków... i o dziwo do moich kolczyków Natasza się nie dobiera:szok: a do kolczyków mojej mamy - tak! u mnie wybrała sobie właśnie bransoletki i pierścionki! a dziwne to bo też noszę duże kolczyki!!! a mojej mamie to ostatnio ucho naderwała i mama przez tydzień je leczyła, a przy następnej wizycie Nataszka od razu rzucila się do jej uszu:-D...

no właśnie mi też 2 razy naderwała ucho :-(:-(:-( i teraz sie pilnuje:sorry2:
a pierścionki... hmmm.. do tej pory miałam takie "zadziorne", wiec jak miałam Jagodę wziąźć na rece to od razu je ściągalam.. Kusi mnie zakup takiego wielkiego okrąglego, z setką kamieni w środku...ale... zobaczymy co na to Jaga:confused:

Confi Roksanka w domu też siedzi non stop na dywanie, ale ja przeważnie z nią tam nie siedze, a według mojej babci to ja nie powinnam np. pisać z wami tylko siedzieć z małą na tym dywanie....
chyba bym oszalała jakbym miała tak cały dzień z małym na dywanie siedzieć :baffled: a obiad kiedy? a prasowanie? pranie? ogarnięcie się? :baffled: dziecko ma się uczyć zająć się samym sobą a nie mamuśkę za rękę wszędzie ciągać ;-)

confi, gratuluje udanego zakupu :tak: no to teraz nie będziesz się nudzić w pracy :cool:
krzesło super sprawa :tak: ja już młodego od dawna karmię w krześle...rewelacja.. na pewno będziesz zadowolona :tak: a który wzór kupiłaś? (mi się podoba to z niebieskim blatem, w niebieskie kółeczka, ale ty pewnie wzięłaś to z pomarańczowym blatem albo to drugie z pomarańczowymi kółeczkami ;-):-) zgadłam?)

nina, gratulacje odstawiania od cycia podczas nocek :tak: oby też tej nocy wszystko przebiegło sprawnie :tak:

marzena, fajne kolczyki, też lubię takie duże :tak:
ale mam ten sam problem co aga :-( mały od razu gmera przy uchu i ciągnie ile siła fabryka w łapkach dała :-(:-(

widać że tu dzisiaj nawet trochę ruch był :tak:jakoś nie miałam czasu dzisiaj ,rano M w domku potem goście byli ,a teraz już młody śpi więc troszkę z wami posiedzę;-)
Confi krzesełko fajne :tak:ja też mam z regulacją wysokości i u nas się sprawdza, czy siedzi przy ławie z nami czy w kuchni przy stole..

musiałam zniknąć na jakiś czas bo nawiedzili mnie wieczorni Romeo :-D
poza tym zrobiłam sobie wieczorne porządki w kwiaciarni,bo za 20 minut kończę pracę. Niestety autobus mam dopiero ok 20.15 więc mi się nie spieszy.

co do kolczyków to ja uwielbiam nosić ale nie mogę z tych samych co Aga powodów, szkoda mi uszu.
Aguś rób użytek z linka skoro Ci się podoba to jestem happy :-)
jaki kolor weźmiesz?

Barmanko,masz rację :-D ja wybrałam kolor khaki czyli ten bez żadnych kółęk...

Kasia ooo właśnie o to mi chodzi by dopasowywać wysokość do różnych stołów,skoro piszesz,że się sprawdza takie coś to super :tak:

aga- wow jakas ty obrotna babka,, kiedyty zdazylas wszytsko to zroibic?? i porzadki i jeszcze drozdzowki wow:) jestem pelna podziwu:)

marzena-superowe te kolczyki, ja tez jestem maniaczka takich dlugich kolczykow:)

ankzoc- oj to troszke wspolczoje tego spania z mala w jednym lozu,, ja tak z malym spalam moze z 3 nocki i wyszlam z tego tak pokrzywiona ze masakra..

reklama
Confi pewnie dzisiaj Tobie dzionek z nami szybciej zleciał:-)a co to za wieczorni Romeo???
oj zleciał :-)
fajna sprawa,że też ja wcześniej o tym nie pomyślałam :sorry2:
wieczorni Romeo to ci co się wybierają na randki wieczorową porą, pachną na kilometr,zawsze się spieszą i zawsze ale to absolutnie zawsze biorą długie czerwone róże...ilość dowolna ;-)

no to mój szefuńcio już wie ,że mam kompa :-p, właśnie przyszedł i spytał co mam za mały komputerek...jak spytałam czy fajny powiedział ,że takie g****:-D
ale nic nie powiedział...ufff

dobra kochane...ja się zbieram na autobus. Do zobaczenia jutro ...muaaa :*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry