M
Marzena80
Gość
no i żeby nie było... nie wymieniam Moniq, bo wiadomo, że wyjechala, nie wymieniam Moniki bo Sławek jest u niej
i wiadomo, że jej dla nas nie ma...
i wiadomo, że jej dla nas nie ma...Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
i wiadomo, że jej dla nas nie ma...to się ciesz, że delikatny chłopak (zresztą ja też się cieszę!)... bo jak mnie Natasza w piątek za wlosy wytargała to mnie do dziś cebulki boląa Filip jak je zawsze musi coś mientolić w paluszkach ,przeważnie moje włosy ale tak delikatnie je muska :-)
!!!oczywiścieno i żeby nie było... nie wymieniam Moniq, bo wiadomo, że wyjechala, nie wymieniam Moniki bo Sławek jest u nieji wiadomo, że jej dla nas nie ma...
ciekawe, może Mamstud znajdzie chwile, aby nam cosik naskrobaćoczywiście
ciekawe jak Andrzejek Mamstud:-(
Za to Filipek Nataszki nie powyciąga za włoskito się ciesz, że delikatny chłopak (zresztą ja też się cieszę!)... bo jak mnie Natasza w piątek za wlosy wytargała to mnie do dziś cebulki bolą!!!

Roksana jak je to przeważnie pomaga mi trzymać butle co bym jej nie zabrała a jak ją karmie łyżeczką to zawzięcie musi sprawdzić co jest w miseczce
/QUOTE]
ja miskę to zawsze trzymam z całej siły![]()

naiwna bidulka

Za to Nataszka Filipa owszemZa to Filipek Nataszki nie powyciąga za włoski![]()

:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-dza to nataszka filipa owszem :-d:-d