Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mój raczkuje już super , dzisiaj było małe przemeblowanko co by Filiś miał gdzie się rozbujać , ale i tak najlepsza frajda to się podnosić na wszystkim co po drodze..
no dziękuję Ci bardzo za słowa otuchy...;-)to teraz Ci da popalić![]()
a Młoda czołga się i czołga... owszem czasmi już dupcię podnosi i parę "kroków" zrobi, ale woli zrobić - bęc - i się przeczołgać przez brudny przedpokójMój raczkuje już super , dzisiaj było małe przemeblowanko co by Filiś miał gdzie się rozbujać , ale i tak najlepsza frajda to się podnosić na wszystkim co po drodze..

to się ciesz polerka jak się patrzya Młoda czołga się i czołga... owszem czasmi już dupcię podnosi i parę "kroków" zrobi, ale woli zrobić - bęc - i się przeczołgać przez brudny przedpokój![]()
a Młoda czołga się i czołga... owszem czasmi już dupcię podnosi i parę "kroków" zrobi, ale woli zrobić - bęc - i się przeczołgać przez brudny przedpokój![]()

wolą sie na brzuszku przejechać, niz na czworaka gdzieś podejść 
i tak już jest problem z siadaniem... ja ją kłade, a ona siada, ja ją bach, a ona siad i tak w kółko... w końcu szybko wyjdę z pokoju i zgaszę światło i jak nie płacze to idę tam za parę minut zobaczyć i zastaję ją w przeróżnych najdziwniejszych pozycjachno własnie![]()

no dziękuję Ci bardzo za słowa otuchy...;-)
:-) to czsciej musisz przedpokój czyścića Młoda czołga się i czołga... owszem czasmi już dupcię podnosi i parę "kroków" zrobi, ale woli zrobić - bęc - i się przeczołgać przez brudny przedpokój![]()