• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy majowe 2009

a Natasza dziś na obiad dostała rosół z makaronem! i tak dzióbek otwierała, że szok!!! a butle z mlekiem też pomaga trzymać... a herbatkę sama pije zazwyczaj. tylko ona przewraca się na brzuch i usiłuje pić:-D:-D:-D naiwna bidulka:-D:-D:-D

herbatki, wody za nic sama nie wezmie i też próbuje na brzuszku pić lub wręcz butelke na podłodze postawi i dziwi się, że nic nie leci....

reklama
a ja w końcu się doczekałam, że Natasza próbuje wstawać... bo przy Waszych dzieciach to ona taki mały leniuszek:-D ale zaczyna się podciągać i sili się co nie miara! ale co dziwne w łóżeczku -nie:no: a tak to fotel chwyta, mnie chwyta i tarmosi jak zawsze i wszystko inne co jej się nawinie... a w łóżeczku to po prostu wariuje jak zawsze:-D

reklama
a ja w końcu się doczekałam, że Natasza próbuje wstawać... bo przy Waszych dzieciach to ona taki mały leniuszek:-D ale zaczyna się podciągać i sili się co nie miara! ale co dziwne w łóżeczku -nie:no: a tak to fotel chwyta, mnie chwyta i tarmosi jak zawsze i wszystko inne co jej się nawinie... a w łóżeczku to po prostu wariuje jak zawsze:-D

to teraz Ci da popalić :-D:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry