• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Witaj Confi:-)
Nooooo nareszcie jesteś ...martwiłyśmy się wiesz? :sorry2:
Przepraszam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
no to niezłe ma tempo...Damian sie troche zatrzymał...to znaczy cały czas jest w ruchu bo chodzi przy meblach ale bałam się ze skoro tak szybko zaczął raczkować to za chwilkę będzie chodził a tu nie...na razie porusza się przy meblach i probuje stawać sam puszczając podpórek , nawet mu to wychodzi ale kroczków nie próbuje ;-)
a Ty jak masz schody to teraz masakra...oczy dookoła głowy normalnie :baffled:
Ja i tak jestem pełna podziwu dla zdolności Damianka.
Filip zafundował nam ekspres rozwój w ciągu dwóch tygodni.Jemu ten wyjazd na wczasy wyszedł na dobre(nam niekoniecznie:baffled:)

no zdecydowałam się w końcu :tak:mi tez was brakowało dlatego nie żałuję wydanej kasy ;-)
heh z facetami to tak jest ,że oni musza miec nowe a nam próbują wcisnąc stare:-p
ale skoro mówisz ze i tak lepszy od tego co miałaś to jest chyba ok?
A skąd wirusa złapałaś? Otwierałas jakieś podejrzane strony? Pytam bo w nowym mam antywirusa który niedługo straci ważnośc , będę musiała pomyślec o czymś innym co mi nie zamuli systemu
Mati ściągał gry z netu no i przy okazji ściągnął niespodzianki:eek:.
Walczymy z wirusem ale nawet nam Avasta pożarł i nie można go uruchomić wiec nie mam żadnej zapory:baffled:
:shocked2::shocked2::shocked2:
zabiłas mnie tym

dobrze ze szybko doczytałam ;-)
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

juz jestem-główkę umyłam... zaraz sie wysusze i wyjde z Jagą na spacerek :tak:

M pojechał ze skierowaniem do neurologa... czekam na info co zalatwił, i na kiedy możemy sie prywatnie na wizyte wybrać (cos nie moglam się dodzwonić do rejestracji... )
no ja też sie wybieram na spacer, własnie się bawiłam swoim "laptokiem" bo ogólnie siedzę na PCecie...no i bawiąc się złapałam niezabezpieczoną sieć bezprzewodową i jak będe chciała neta za darmo to mam :-):-):-)
niestety w pracy mam same zabezpieczone ale w domu nie będę musiała tracić limitu :tak:

a tak w ogóle to zaraz Wam go pokażę :sorry2:
2v0jthg.jpg

nv8uc0.jpg

śmieszny taki maluszek :sorry2:

dobra...ide na spacerek skoro was nie ma. Aguś miłego spacerkowania, mam nadzieje ze nie jest u was zbyt zimno u nas dzis "tylko" -2 więc nie jest źle ;-)

do zobaczenia później , muaaa :*

Confi - no ładniutki ten laptopik... i fajnie, że taki mały - przynajmniej do torebki się zmieści:-D my na starym mieszkaniu też łapaliśmy niezabezpieczoną sieć:tak: fajjjjnie było:tak: a tu niby jedna jest, ale taki marny zasięg, że trudno się nawet połączyć:sorry2:

Heloo..jestem:-)
No więc tak,nie miałam neta...bo zalali nam firme,biuro całe zalane,papiery,komputery....wszystko,masakra:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
P załatwił na szybko blue connecta...no i od rana usiłuje Was nadrobić ale to ciężkie bo P przeniósł biuro do domu i bez przerwy coś na kompie musiał robić:baffled:

Mamstud...kochana jak czytałam co przeżyłaś z Andrzejkiem to aż ciary mnie przeszły...współczuje Ci bardzo wrażeń. No i jestem w szoku...dlaczego nie jesteście w szpitalu,gdzie badania i wszystko:baffled::szok::wściekła/y: Bohaciefka ma racje....co jest z tymi lekarzami żeby bagatelizować zdrowie dziecka:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Szukaj kochana dobrego pediatry i załatwiaj badania..najlepiej jakbyście byli w szpitalu,no ale wiem że z ospą was wypisali....ale do ciężkiej ch.... są szpitale zakazne:baffled: Trzymaj się i zdrówka życze,muuuaaa:tak:

Confi....super krzesełko:tak: oby Damiś chciał w nim szamać bo z moją małą to bywa różnie:baffled::tak:
Laptopik też fajny,taki zgrabniutki....musze sobie coś fajnego sprawić...teraz mam toshibe...nie jest zły ale już troche sfatygowany:tak:

Marzena...kolczyki ekstra...mam nadzieje że je kupiłaś:tak: u mnie jak narazie odpada wszelaka biżuteria ze względu na małą bo wszystko ją ciekawi...i albo by mnie udusiła łańcuszkiem albo bym została bez uszu:tak::-D

Aga...mówiłaś że Twoja siostra przechodziła niektóre choroby zakazne dwa razy....niby to nie możliwe:baffled: ale niestety się zdarza:tak:

Barmanko...miłej pracy:-)

Bohaciefko....Twoje rady kochana-bezcenne:tak::-) Jak Ty to robisz że dla każdego masz dobre słowo,szacuneczek:tak::-)

Mama Niki...Witaj...pisz...pisz...pisz;-)

Mmatysia....no w końcu jesteś:tak::-) Gratulaski dla Filipka za nowe umiejętności:tak::-)

Monia,Tsarina.....moja mama dzisiaj była w Lidlu i tylko dzwoniła do mnie co kupić....zaopatrzyła małą w słoiczki i rajstopki za 4,99 pln:tak:

Słonka to narazie tyle,myśle że dzisiaj już będe bo wieczorem to się chyba nie pracuje,nie?:-D:-D:-D

reklama
uuuu Roxy bardzo mi przykro z powodu tego zalania... A czym się zajmuje Twój Przemek - jeśli mogę zapytać....???

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry