barmanka79
Deus Dona Me Vi
jestem i żyje 

odezwę się potem, jak się ciutke ogarnę ;-)

odezwę się potem, jak się ciutke ogarnę ;-)

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Pewnie że możesz:-)uuuu Roxy bardzo mi przykro z powodu tego zalania... A czym się zajmuje Twój Przemek - jeśli mogę zapytać....???

No widzisz jaka masz mądrą córcięa ja się chwalę, moja Iza Mirka dorwała się do mojego talerza z obiadem- moja wina, nie upilnowałam, ale jak wyciagneła rączkę to zgarneła mi brokuły... a że ja jem bez masła i bułki, to nic przeciw nie miałam,... tylko, ze rozsmakowała się i zjadła mi większość... ale wyobraźcie sobie że poprostu brała do rączki i jadła- takiego w całości... dumna jestem... wybrała zielone!

.Następna co nas do łózka bierze:-)hej żyje cały dzień na mieście... mała z babcią a ja mam już dość
odezwe sie z łóżeczka![]()
Złe warunki pogodowe, poźniej choróbsko Jagi, znowu złe warunki... ehhhh...) Jedynie autkiem ją woziliśmy, i na rękach przenosiliśmy.
bo mój M jak coś załatwia to ma gębę że cho cho
.U nas dzisiaj też słoneczko świeciło ,aż miło było spacerować:-).
.a czegoż ty tam szukasz???Ja jestem .Biegam sobie po mamach majowych i zagIądam w różne wątki:-)
a czegoż ty tam szukasz???