• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy majowe 2009

reklama
a ja się chwalę, moja Iza Mirka dorwała się do mojego talerza z obiadem- moja wina, nie upilnowałam, ale jak wyciagneła rączkę to zgarneła mi brokuły... a że ja jem bez masła i bułki, to nic przeciw nie miałam,... tylko, ze rozsmakowała się i zjadła mi większość... ale wyobraźcie sobie że poprostu brała do rączki i jadła- takiego w całości... dumna jestem... wybrała zielone!

a ja się chwalę, moja Iza Mirka dorwała się do mojego talerza z obiadem- moja wina, nie upilnowałam, ale jak wyciagneła rączkę to zgarneła mi brokuły... a że ja jem bez masła i bułki, to nic przeciw nie miałam,... tylko, ze rozsmakowała się i zjadła mi większość... ale wyobraźcie sobie że poprostu brała do rączki i jadła- takiego w całości... dumna jestem... wybrała zielone!
No widzisz jaka masz mądrą córcię:-D:-D:-D.
hej żyje cały dzień na mieście... mała z babcią a ja mam już dość
odezwe sie z łóżeczka :-p:-p
Następna co nas do łózka bierze:-)
A gdzie reszta dziewczynek???
Teraz ja będę wzywać;-)

hej, hej:-)
ja też już tutaj przysiadlam...

Pospacerowalyśmy sobie, było suuuper (wiecie, że ja ostatnio na wozkowym spacerku byłam 1,5 miesiąca temu...? Szok!!!:szok: Złe warunki pogodowe, poźniej choróbsko Jagi, znowu złe warunki... ehhhh...) Jedynie autkiem ją woziliśmy, i na rękach przenosiliśmy.

No ale do neurologa to ja nie wiem kiedy się dostaniemy.
Polecana Pani dr jest nieosiągalna, a w rejestracji moj M o mało nie został pobity przez jakąś "miłą do bólu" panią...

Moja mama ma jakies kontakty i ma się rozeznać kto jeszcze się w maluszkach specjalizuje. Mam nadzieje, ze w tym tygodniu bedziemy miały tą wizytę za sobą.

Tsarina brawa dla wyboru Izy wie co dobre:tak:
Aga a M nie nawrzucał tej miłej pani :baffled:bo mój M jak coś załatwia to ma gębę że cho cho :szok:.U nas dzisiaj też słoneczko świeciło ,aż miło było spacerować:-).
Barmanko to dobrze że żyjesz czekam na Ciebie:-D.
Mówili w wiadomościach że tam w Katowicach dużo ludzi wody nie ma .ale u Was O.K.???

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry