mamamatysia
Fanka BB :)
No to rozumie:-):-):-) A co sączysz?jestem i też sączę![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No to rozumie:-):-):-) A co sączysz?jestem i też sączę![]()
Kochana ja prawie zawsze piwoNo to rozumie:-):-):-) A co sączysz?

ech to były czasy... darmowa rozrywka...w woli ścisłości to![]()
Aga...u nas to samo...już nie wiem kiedy na spacerku byłamPospacerowalyśmy sobie, było suuuper (wiecie, że ja ostatnio na wozkowym spacerku byłam 1,5 miesiąca temu...? Szok!!!Złe warunki pogodowe, poźniej choróbsko Jagi, znowu złe warunki... ehhhh...) Jedynie autkiem ją woziliśmy, i na rękach przenosiliśmy.
No ale do neurologa to ja nie wiem kiedy się dostaniemy.
Polecana Pani dr jest nieosiągalna, a w rejestracji moj M o mało nie został pobity przez jakąś "miłą do bólu" panią...
Moja mama ma jakies kontakty i ma się rozeznać kto jeszcze się w maluszkach specjalizuje. Mam nadzieje, ze w tym tygodniu bedziemy miały tą wizytę za sobą.
ale jutro się wybieram
życze aby mimo wszystko szybciutko Wam się udało
U mnie gitMówili w wiadomościach że tam w Katowicach dużo ludzi wody nie ma .ale u Was O.K.???
Nic się nie dzieje...na szczęście;-)Dobranoc:-) Spokojnej nocyja zmykam dobranoc

Ha...właśnie mi o patologii przypomniałaś bo zapomniałamEj co wy???
Nie dość że nas tak mało to jeszcze wszystkie spać idą
Nooo tak poniedziałek P jak patologia się zaczęłaa my mamy mieć jeszcze gości
.Gdzie klub AA ja już sączę:-)
:-)