• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Miałam was nadrobić, ale nie dam rady :zawstydzona/y: Za dużo na dworze i oko wariuje :-( Jak ja tego nie lubię....
Dobra jutro obiecuje poprawę
Miłego spotkania AA
Dobranoc

reklama
Pospacerowalyśmy sobie, było suuuper (wiecie, że ja ostatnio na wozkowym spacerku byłam 1,5 miesiąca temu...? Szok!!!:szok: Złe warunki pogodowe, poźniej choróbsko Jagi, znowu złe warunki... ehhhh...) Jedynie autkiem ją woziliśmy, i na rękach przenosiliśmy.

No ale do neurologa to ja nie wiem kiedy się dostaniemy.
Polecana Pani dr jest nieosiągalna, a w rejestracji moj M o mało nie został pobity przez jakąś "miłą do bólu" panią...
Moja mama ma jakies kontakty i ma się rozeznać kto jeszcze się w maluszkach specjalizuje. Mam nadzieje, ze w tym tygodniu bedziemy miały tą wizytę za sobą.
Aga...u nas to samo...już nie wiem kiedy na spacerku byłam:baffled: ale jutro się wybieram:tak:
A co do neurologa....to masakra jakaś żeby się do specjalisty dostać:no: życze aby mimo wszystko szybciutko Wam się udało:tak:
Mówili w wiadomościach że tam w Katowicach dużo ludzi wody nie ma .ale u Was O.K.???
U mnie git:tak: Nic się nie dzieje...na szczęście;-)
ja zmykam dobranoc
Dobranoc:-) Spokojnej nocy:tak:
Ej co wy???
Nie dość że nas tak mało to jeszcze wszystkie spać idą:dry:
Nooo tak poniedziałek P jak patologia się zaczęła:sorry2: a my mamy mieć jeszcze gości:wściekła/y:.Gdzie klub AA ja już sączę:-)
Ha...właśnie mi o patologii przypomniałaś bo zapomniałam:tak::-)

Jestem....dzieć śpi....i o dziwo zasnęła sama w łóżeczku,yuuuppiiii:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry