• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Dobry wieczór kochane przepraszam, że się nawet nie pożegnałam i wpadłam tak tylko na chwilkę, ale byłam sama w pracy i nagle wszyscy chcieli wszytko na wczoraj ehhhhhhhh :-(, mam nadzieję, że jutro będzie spokojniej :sorry2:

agakm, confi- o wy wstętne babole ja wam dam mieczak i cieniuszka, ładnie tak pisać o koleżance :no::no: no no bo żółtą karteczkę panie dostaną hahahaha:-D, same wiecie..... (m) a pozatym rodzinka nas nawiedziła, więc i tak bym z wami nie posiedziała :-p:-p:-p:-p

agakm- powodzenia, trzymam kciuki za szybką wizytę i oczywiście pomyślną :-)

confi- fajny laptopik :-) wredotko ty :-p:-p:-p

roxy- o kurcze wspołczuje :-(:-(

tsarina- zdolniacha ta twoja Izunia :-p

Mówili w wiadomościach że tam w Katowicach dużo ludzi wody nie ma .ale u Was O.K.???
nie ma centralnego... i ja jestem w tej grupie nieszczęśników:wściekła/y: ale i tak nie mam w domu jakoś specjalnie zimno... Młodej nie kąpałam co prawda, tylko zmiana pieluch, świeże śpioszki, butla i spać! Ale w sypialni grzejnik włączyłam. Młoda się odkopie i będzie jej zimno... To soie troszkę podgrzejemy. Ale podobno w nocy mają już włączyć c.o.

Ej co wy???
Nie dość że nas tak mało to jeszcze wszystkie spać idą:dry:
Nooo tak poniedziałek P jak patologia się zaczęła:sorry2: a my mamy mieć jeszcze gości:wściekła/y:.Gdzie klub AA ja już sączę:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry