Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ależ nigdy z życiuZięciunio jak Zięciunio - ale ktoś tu o swej Żonie zapomniał![]()
żonie daje się całusy małżeńskie a Majeczka dostała pocieszycielski :-):-):-)Witajcie Dziewczynki
Lilianko i Moniqsan
Julianku i Nino2003
Michałku i Iwono100na
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI UKOŃCZENIA 9 MIESIĄCA!!!
Dla całej Trójeczki:
![]()
* Mamusie zapraszam na pączki mojej mamy i jakiś likierek ;-)Jolu - Ciebie to z wielkimi ramionami witam :-):-):-)- nareszcie jesteś wśrod nas!!!
Ankzoc - wpadam na faworki i kawkę (pączki przyniosę z sobą);-)
A u nas nocka w miarę.. Dużo gorzej było po godz. 22:00 - pobudki z wielkim płaczem, TATA beee, Mama cacy - ale jak trzyma na rączkach i tuli... ehhhh... Na szczeście po północy usnęła...

wooow to superdziewczyny wyobraźcie sobie ,że jutro wyjeżdża moja teściowa ... nareszcie się wyśpimy
o boszsz to będzie najpiękniejsza noc od miesiąca...no i najswobodniejsza też "you know what i mean "
w każdym razie jutro o tej porze T będzie już u siebie ...
od czasów jak dowiedziałam się ze jestem w ciąży nie miałam lepszej wiadomości...
wreście poszalejecie z M;-) a Damianek się wyśpi

, życzę miłej nocki
;-), dziekujemy za całusa (dla żony małżeński a dla koleżanki specjalny
)

(żeby ktoś nie pomyślał, że Pani moderator nie przestrzega regulaminu hahaha 
)

Hmmmm, gdzie ta moja dieta?
Super że byłaś na zakupkach...wyprzedaże są boskie,uwielbiam je

:-)
;-) hmmm,tylko żeby Damiś się teraz nie wyspał przez rodziców;-):-)
Nocka cała przespana,z jedną pobudką na mleczko....i od rana wszystko w porządku

Ja tylko na chwilke złożyć życzonka ;-) wszystkiego co najlepsze dla