reklama

Mamy majowe 2009

[
beeeeee składamy reklamację:cool:

Zlozmy.......:crazy:...
A wogole to dwa razy dluzej wszystko robie.......:no:...ech ide sobie late zrobic bo sie wkurzylam....:zawstydzona/y:

Kasiu ....usnely jakie 40 minut temu, wiec mam adzieje ze jeszcze ze 20 minutek pospia.....
A nowe bajerki to np w edycji zaawansowanej kolo mordki na gorze jest taka agrafka i jak sie na nia kliknie to automatycznie wyskakuja ostatnio dodane zdjecia przez Ciebie i wtedy mozna je dodac bezposrednio do postu......
no chyba ze to bylo wczesniej a ja tego nie zauwazylam....:sorry:

Ostatnia edycja:
reklama
nie wiem jak wy ale ja z tymi emotkami muszę się pilnować by przez przypadek nie wstawić jakiś nieodpowiedniej :sorry::eek::eek:
jeszcze się nie połapałam o co chodzi w tym wszystkim :-( trzeba się mocno przyglądać która akurat jest teraz zalogowana i wogóle :eek: przyjaciele zniknęły :eek:...

roxy, zdrówka dla Nadii życzę :tak:

:-D Ja mam dokładnie to samo:tak: pilnuje się i to bardzo.....żeby coś nie zostało zle zrozumiane:tak:;-)

Dziękuje od Nadusi:-)

Ja też chce stare forum:wściekła/y: Nie podoba mi się narazie to:sorry:

Wezcie powiedzcie mi co robicie jak chcecie normalnie odpowiedziec bez cytatu?????? Co klikacie???? "odpowiedz na temat" , czy bezposrednio pod ostatnim postem "odpowiedz"...nosz nie moge sie polapac?????:no:

Eeeee tam Kasiu....mnie jako uzytkownika nikt nie pytal o zdanie w sprawie zmian.....a prawo wolnosci wypowiedzi istnieje...a ja jestem kompletnie na nie.....:crazy:

Wezcie powiedzcie mi co robicie jak chcecie normalnie odpowiedziec bez cytatu?????? Co klikacie???? "odpowiedz na temat" , czy bezposrednio pod ostatnim postem "odpowiedz"...nosz nie moge sie polapac?????:no:

Eeeee tam Kasiu....mnie jako uzytkownika nikt nie pytal o zdanie w sprawie zmian.....a prawo wolnosci wypowiedzi istnieje...a ja jestem kompletnie na nie.....:crazy:
właśnie jak chcę bez cytowania to daje odpowiedź na temat ,ale i tak muszę dać zaawansowaną żeby mi buźki wystąpiły:sorry::wściekła/y:

No ja mam tak samo....nosz dwa razy wiecej pracy....:no::angry:

Roxy...przez to wszystko nie napisalam ze mi przykro ze Nadunia nie ma sie lepiej....ale glowka do gory na pewno wkrotce antybiotyk zacznie dzialac...:tak::tak::tak:....

mnie też nikt o zdanie nie pytał :sorry::-p no chyba że ankzoc i aga wiedzą coś więcej :happy:

czesc

OWCA ja tez nieraz widze ze moje posty sa ominiete ...takze sama nie jestes no ale moze jakbym wiecej pisala to by bylo inaczej....

u mnie remonciku ciag dalszy...masakra z malym dzieckiem ,bardzo by byla przydatna w tej sytuacji babcia !!!ale niestety daleko...

gratulujemy nastepnych zebalkow!

wszystkiego dobrego dla

IZy
DAMIANKA
WIKTORA
TOMKA

ROXY-dzieki za torcika dla Xavka

z tym nowym forum naprawde ciezko sie polapac ,tak jest jak sie przyzwyczailo do starego....

milej niedzieli

zdrowka dla Nadii

reklama
Witajcie

Rzeczywiście problem z tym odpowiadaniem

Tak barmanko chodziło mi o to jak to imię odmieniać, ale podoba mi się to jak na niego wołacie:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry