reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Przyjedź,przyjedź:-D:-D:-D.Zastanawiamy sie nad drewnianym albo plastikowym "małpim gajem".Któreś kupimy na pewno bo nie wiem jak zniosę wakacyjne dwa miesiące z dwójka facetów których rozsada energia.
drewniany...bo wiesz jak ja wejdę na plastik to się załamie:-D:-D:-D a tak poważnie bardziej podobają mi się drewniane:tak:
Rozmawiałyśmy z Agą o wypadzie w tamte strony więc kto wie....

drewniany...bo wiesz jak ja wejdę na plastik to się załamie:-D:-D:-D a tak poważnie bardziej podobają mi się drewniane:tak:
Rozmawiałyśmy z Agą o wypadzie w tamte strony więc kto wie....
Byłoby super!
Oczami wyobrżni widze nas na ogrodzie sączace.....kawę mrozoną;-) a nasze maluchy w basenie z piłkami(piaskownica odpada bo pewnie by mieli pełne buziole piachu:sorry2:) a starszaki na drzewie;-).

Mmatysiu....super że jesteś i że samopoczucie lepsze:tak:
Teraz kochana to już będziemy biegać za dzieciakami....ja nie mam schodów ale i tak młoda zawsze jest tam gdzie nie powinna,achhh
Super ten domek dla dzieci,gdybym miała ogródek to bym się skusiła:tak:

Kasiu....my nie mamy wspólnych zdjęć....ubolewam nad tym-tak jakoś wyszło:-(,ale nic straconego:tak: Mam zdjęcia dziewczyn,Marzenka ma więcej fotek:tak:

Ankzoc....my nie mamy huśtawki ale moja mama chce mieć u siebie taką właśnie wiszącą,ale jeszcze nie wiemy jaką kupimy:sorry2:

kasia1208- dziekuję

mamamatysia- wow extra. jakbym miała ogród to też bym kupiła taki wypasiony zestaw, a tak pzoastaje mi jedynie framuga :-(

Kobitki framuga nie jest taka zła.Mati huśtał sie trzy lata na hustawce wiszacej nad drzwiami.Ja z siostra jak byłysmy małe też.Ja dopiero od pięciu lat korzystam z dobrodziejstw własnego ogrodu.

Roxy to dawaj zdjęcia dziewczyn, już do odpowiedniego wątku marsz:tak:
Matysia ja też już sobie to wyobraziłam:tak:.
Przypomniałaś mi jak byłyśmy małe z siostrą to też miałyśmy taką huśtawkę,a że mieszkałyśmy na poddaszu to miałyśmy ją zaczepioną do belki stropowej na środku pokoju,ale to były czasy:-D.

Ostatnia edycja:
ja miałam taką hustawkę w domu i u babci, zawsze jak jeździlismy do babci to razem z kuzynką i kuzynem kłócilismy się kto ma sie hustać hahahah i oczywiście dziadek musiał nam mierzyć czas..... faktycznie jak człowiek sobie pomyśli kuźwa zwykła hustawka drewniana a ile frajdy

reklama
Hallo!

Na wstępie chciałam złożyć wszystkim dzieciaczkom życzenia z okazji kolejnych miesięcy!!! Nie było mnie dość chwilę, więc sporo tych miesięcznic ominęłam... WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO KOCHANI!!! I DZISIEJSZYM SOLENIZANTOM RÓWNIEŻ DUŻO ZDRÓWKA - FILIPKU, KAMILKU, GABUSIU - STO LAT!!!
Nadrabiać zaległości...mi się nie chce:-p Więc nie wiem co na tapecie...
Powiem tylko, że nowa oprawa forum mi się nie podoba:no:
Co z dzisiejszym wieczorkiem.Jakieś spotkano klubu:rolleyes:

no ja będę na spotkaniu i mam nadzieję,że jeszcze ktoś...
jak dobrze pójdzie to ja na AA wpadnę:tak:

No i jedyne co przeczytałam to to, że Mmatysia kupuje super "zabawkę" ogrodową:laugh2::laugh2::laugh2: To kiedy należy przyjechać na inaugurację sezonu wiosennego:laugh2::laugh2::laugh2:??? Ja już kochana nawet czuję smak tej kawy mrożonej...:tak::tak::tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry