reklama

Mamy majowe 2009

Hallo!

Na wstępie chciałam złożyć wszystkim dzieciaczkom życzenia z okazji kolejnych miesięcy!!! Nie było mnie dość chwilę, więc sporo tych miesięcznic ominęłam... WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO KOCHANI!!! I DZISIEJSZYM SOLENIZANTOM RÓWNIEŻ DUŻO ZDRÓWKA - FILIPKU, KAMILKU, GABUSIU - STO LAT!!!
Nadrabiać zaległości...mi się nie chce:-p Więc nie wiem co na tapecie...
Powiem tylko, że nowa oprawa forum mi się nie podoba:no:

jak dobrze pójdzie to ja na AA wpadnę:tak:

No i jedyne co przeczytałam to to, że Mmatysia kupuje super "zabawkę" ogrodową:laugh2::laugh2::laugh2: To kiedy należy przyjechać na inaugurację sezonu wiosennego:laugh2::laugh2::laugh2:??? Ja już kochana nawet czuję smak tej kawy mrożonej...:tak::tak::tak:
Marzenko jesteś nareszcie:tak::tak::tak:
Dziękujemy za życzenia:-).
Oczywiście sezon odpowiednio zainaugurujemy;-) z innymi chętnymi mamusiami.Dodam jeszcze,ze kawa mrożona w moim wykonaniu to pychotka a kto nie lubi kawy to zapraszam na naszą popisową białą herbatę ze swieżą mięta z naszego ogrodu:-).

reklama
witajcie :-)

na wstępie składam życzenia naszym dziesiejszym solenizantom:

Gabrysi i Mamstud
Filipkowi i Mmatysia
Kamilkowi i Madzi

Wszystkiego najlepszego Kochani!!! Oby zdrowko Was nie zawodziło, oby uśmiechy nie znikały z twarzy (i Maluszków i ich Mam), oby podboje otaczającego nas świata odbywały się bez łez i siniaków - BUZIAKI od Ciotki Agi i Jagi

1snpth.png

Marzenko - witaj:-)
Nie musisz nadrabiać - lepiej pisz co się z Tobą działo jak Cię nie bylo:confused:

Roxy - super, że z Małą lepiej:tak:

Ankzoc - wiesz co... ja już w niedziele, napisałam na wątku moderatorskim, że nam (majówką) malo sie podoba nowa odslona BB... no i te emotikony (ale te jakby się ciut dopracowały - wizualnie... bo w niedziele byly z deczka rozmazane)

Mmatysia - i ja jestem wielbicielką drewnianych placów zabaw. A kawka - mniammm... Trzeba zacząć się szykować do wyjazdu :tak::-)

dział moderatorski wrze...

ponoć czeka nas kolejna zmiana - ale nie wiem z czym się bedzie wiązała.
Emotki zostaną ulepszone... a co do reszty - musimy się nauczyć nowego BB

Coraz więcej moderatorek zgłasza mało pozytywne głosy ze swoich wątków:-( Stara szata napewno nie wróci... ale będą podjęte kolejne kroki ulepszenia nowego BB

W ogóle to byłam w szoku jak czytałam uwagi do funkcji, których jakoś w poprzednim BB nie zauważałam:baffled: zreszta nie tylko ja:sorry2:

Kasica też tam już ostro działa - także miejmy nadzieję, że za niedługo wszystko już powróci do normy :happy:

reklama
Marzenko daj zdjęcia ze spotkań,bo zwalają że ty masz wszystkie:-D

:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: Z Roxy i Nadią to mam podobne jak Roxy wstawiła... a z Fifim to mam chyba z 5 sztuk przy wejściu do Reala:tak: bo gapa ze mnie i zapomniałam wcześniej zrobić... i dopiero jak się prawie żegnałyśmy to zrobiłam kilka... później wstwię...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry