reklama

Mamy majowe 2009

ja tylko na chwilkę :sorry2:

Wszystkiego co najlepsze dla naszych dzisiejszych solenizantów
* mamomatysia - dla Filipka
* m@dz1@ - dla Kamilka

14v4lm0.jpg

* mamstud - dla Gabrysi

1ixuzr.jpg

reklama
Witajcie:-)

Wszystkiego Najlepszego dla 10 Miesięczniaków
Gabrysi,Filipka i Kamilka....Buziaczki:-)
puszek.jpg

Kokoszko....wiesz ja też dość często mam straszne nerwy na Nadie,potrafi mnie wyprowadzić z równowagi:tak: zdarzy sie że podniose na nią głos ale nic poza tym. Tylko że na nią to nic nie działa,śmieje mi się prosto w twarz a mój podniesiony głos traktuje jako dobrą zabawe:baffled: Mam nadzieje że jej to minie....wydaje mi się że próbuje na co może sobie pozwolić,ja konsekwentnie ją odciągam od zakazanych rzeczy i tak jak większość dziewczyn podniesionym głosem mówię że nie wolno....kiedyś zadziała:tak:

Moniqsan...Witaj:-) Fajnie że wypad się udał i troszkę odpoczeliście i poszlałaś na stoku:tak: No i przedewszystkim gratki wielkie dla dzielnej Lilianki....tak spokojnie zniosła podróż...ja to bym musiała młodej chyba coś na spanie dać:baffled:;-)
Teraz życze spokojnej nauki i zdania egzaminów....no i wracaj:tak::-)

Aga_km...Kasia....super że udało Wam się spotkać:tak: W realu to jest chyba troszkę inaczej,nie;-)

Tikanis....zapomniałam kochana napisać że fajny wózeczek zafundowaliście Kubusiowi:tak: kolorek superowy....buzi od Nadusi:-)

Barmanko,Jolu....Ja używam pasty elmex dla małej...fakt jest ona od 1 roku ale podobno można...daje minimalne ilości i staram się troszkę jej tego buziolka wypłukać:tak: Ona mycie ząbków traktuje jak świetną zabawe,lubi to:tak:
Aaaa i szczoteczki też mamy dwie żeby ryku nie było,zawsze podgryza:tak::-)

Ankzoc....ja to juz nie mam uwag odnośnie forum,powoli się przyzwyczajam...nie jest takie złe;-)
Dziwne jest to że w zasadzie jestem cały czas zalogowana....wcześniej po paru minutach samo się wylogowywało a teraz nawet jak wyłącze kompa to i tak po włączeniu nie muszę się logować:szok: ale mi to nie przeszkadza:tak::-)

M@dzi@....zdrówka dla Kamilka....oby wyjaśniła się sprawa luznych kupek:tak:

Dziewczyny a my już po wizycie kontrolnej,nie jest zle:tak:
Naduśka ma jeszcze zalegania w oskrzelach ale antybiotyk nie jest potrzebny....uffff:tak: Do końca tygodnia mamy brać syropki i witaminki,dodatkowo jeszcze calcium dostała,z katarkiem też jakoś sobie radzimy....raz lepiej,raz gorzej ale radzimy:tak:
Dziękuje Wam bardzo za rady i miłe słowa,buziiiii:-):-):-)
Ja teraz lece po jakieś śniadanko w końcu,młoda kima:tak:

Roxy- cieszę się, że już lepiej z Nadusią

dziewczyny mam pytanie kupujecie bądź kupiłyście hustawki takie drewniane lub plastikowe, kótre montuje się we framugę drzwi? Bo ja chce kupić małej ale nie wiem jaką:confused:

Dzień dobry mamusie.
Najpierw spóźnione:zawstydzona/y: życzenia dla waszych bąbli:
Tomaszku-Moniko
Miłoszku-Aneteczko
Majeczko:-)-Aniu
Zosiu-Agnieszko
Samych wspaniałych,radosnych i szczęśliwych wspólnych chwil:-).
Dzisiajszym współjubilatom;
Gabrysi i Kamilkowi oraz ich cudowny mamom.
Sto lat kochani:-).
Jednocześnie dziękujemy za pamięć i życzenia.
Tsarino gratuluje postępów Izie.Fajnie,ze miło spędziliście czas no i że panna tak dobrze zniosła podróż.
Moniq super,że wczasy się udały.Ekstra,ze Lila miała dobra opiekę no idobrze zniosła bądź co bądź długa podróż.Ucz sie ucz zalicz ten egzamin i wracaj bo nam ciebie brakuje.
Roxy trzymam kciukasy za szybki powrót do zdrowia.Biedna Nadia musi się bidula męczyć:-(
Kasico gratulujemy Roksance ząbka.A co do roczku to tak my wyprawiamy.Impreza miała być połączona z komunia Mateusza ale z pewnych względów postanowiliśmy jednak uczcić roczek Filipa w dzień jego urodzin(2 maja),a że jest to niedziela to tym lepiej:-)
Owco no to teraz się nabiegasz za Wiktorem:-D:-D:-D.Kotu współczuje:no: Nasza ma to samo,już nie wie gdzie się ma chować.Do niedawna mogła się schronić na poddaszu ale Fifi opanował wchodzenie po schodach i o zgrozo wczoraj ściągałam go z samej góry:szok:.Kot zaczyna tracić sierść ze stresu:sorry2:.Co do przewracania i sciagania na siebie wszystkiego to u nas stan na dziś: trzy rany tłuczone,jedna kłuta,szrama przez cały policzek i śliwa na czole:baffled:
Conf gratuluję Damisiowej"piątki" i"papa" :-)
Kokoszko co do twojego pytania"czy mamy czasem wszystkiego dość?" odpowiedź jest jedna:TAK i to często.
Czasami w swej złości sama siebie nie poznaję.Ale tak to jest .Dzieciaki są najukochańsze jak śpią:sorry2:
Aneteczko cieszę się,że Miłoszek dochodzi do siebie po ospie.Blizny po strupkach jedli nie były rozdrapane powinny się zagoić.
Barmanko dziekujemy za fajny torcik:-).Pokazałam Filipowi zrobił na autko brrrrrrrrrrrrrrrrrr(nowa umiejetnosc) i pokazuje paluszkiem wołając "to"

Dziękuję wam kochane za troskęo moje samopoczucie:happy:.Chandra powoli mija co widać po długości posta:-D.Filip daje mi popalić na maxa.Tak jak pisałam wyżej nauczyła się pierdoła wchodzić po schodach no i teraz biegam za nim na okrągło.Poza tym do jego słownictwa dołączyły ostatnio nowe słowa i zwroty:"tam" "tu" "no" "tata dać" "tata papa"-"mama" niestety nie umie mu przejść przez gardło:crazy:.
Co z dzisiejszym wieczorkiem.Jakieś spotkano klubu:rolleyes:

Roxy dobrze,że Nadusia dochodzi do siebie i nie ma już antybiotyku:tak:.A spotkanie w realu tak samo świetne jak rozmowy na forum;-).A waszych zdjęć ze spotkania nie wkleicie:-(.
ankzoc ja miałam taką huśtawkę dla Wiktorii plastikową i jest do dziś u teściowej,tam są haki zamontowane....zapomniałam o niej dobrze,że mi przypomniałaś muszę następnym razem włożyć Filipka:tak:.
aneteczka dobrze,że ospa już za wam,i a ślady zejdą, pamiętam jak miała je Wiktoria i martwiłam się ,że zostaną i ma jedną malutką bliznę prawie niewidoczną.
Matysia dobrze,że humorek dopisuję ,no ja będę na spotkaniu i mam nadzieję,że jeszcze ktoś...

Ostatnia edycja:
R
Matysia dobrze,że humorek dopisuję ,no ja będę na spotkaniu i mam nadzieję,że jeszcze ktoś...
Fajnie by było gdyby spotkała się stara ekipa.
Widzę,że poruszacie temat huśtawek.My w domu montować nie będziemy bo mamy nieprzystosowane futryny:-(.Ale planujemy taki oto zakup:
!!SUPER BAJKA!! Domki z drewna do zabawy i nauki
Jedna huśtawka będzie sznurkowa(dla Matysia) a druga prawdopodobnie kubełkowa dla Filipa.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry