reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
nie czytalam opis to jest tylko jakas latwiejsza opcja montowania gondoli i spacerowki! ale te nowe modele odpadaja te male koleczka z przodu to porazka!
katarzynak83- miala watpliwosci co do budki przy spacerowce.
Jak t o jest z tą budką faktycznie taka nie zaciekawa, bo przyznam szczerze ze nawet nie zwrocilam na to uwagi??

czesc moje kochane mamuski!!!!!

niestety nie wiem co u Was slychac bonormalnie nie mam czasu!!! na nic!!! ale juz jestem w domku, wrocilismy wczoraj ,i jak juzsie skonczy te przygotowania skolei do sylwestra to obiecuje ze do wracam!!!! slowo harcerza:)))

ale jeszcze jedno:

chcialam Wam zyczyc cudownego ,pieknego,pachnacego dzidziusiam Nowego Roku!!!!
zeby to male szczescie pod serduszkiem zmienilo nasze zycie o 360 stopni !!! zmienilo na szczescie i milosc!!! wiecej milosci!!!
wszystkim zycze milego sylwestra:)!!!!!!!

Hej laseczki,
odebrałam właśnie wypis plus wyniki usg... Eh... ten lekarz to jakiś matoł, normalnych zdjęć zrobić nie potrafi... Zresztą same zobaczcie na Fotkach https://www.babyboom.pl/forum/maj-2009-f259/fotki-usg-i-nasze-brzuszki-18996/#post3008408 isntna żenada poprostu... nic nie widać...:wściekła/y:Ale mówi się trudno... Mam wszelkie wymiary Malca...
Wymiar dwuciemieniowy (BPD) = 47,9 mm
ATD (nie wiem co to) = 50,8 mm
Obwód głowy (HC) = 176,8 mm
Długość kości udowej (FL) = 30,3 mm
ALD (też nie wiem) = 48,5 mm
Wszystko wskazuje akurat na wiek ciązy. Obwód jamy brzusznej na + 4 dni (czyli na wczoraj 20t5dc)
Przyblizona waga płody (EFW) = 341g
Według wagi dzidziusia termin porodu mam na 22.05.09 :tak:
Tylko mi Dziad nic w CRL (długość dzidziusia) nie napisał :wściekła/y: myślałam, ze to 17cm to właśnie długośc, a tu lipa, nic nie wiem :wściekła/y: Ale doowiem się w poniedziałek mam nadzieję:tak:

Widziałam na allegro extra wózek, ale kurcze drogi:dry: zreszta zerknijcie same:
TAKO JUMPER 3W1+FOTELIK SAMOCHODOWY 0-11kg-wys 0 (513033505) - Aukcje internetowe Allegro
Buziaki!

Hej laseczki,
odebrałam właśnie wypis plus wyniki usg... Eh... ten lekarz to jakiś matoł, normalnych zdjęć zrobić nie potrafi... Zresztą same zobaczcie na Fotkach https://www.babyboom.pl/forum/maj-2009-f259/fotki-usg-i-nasze-brzuszki-18996/#post3008408 isntna żenada poprostu... nic nie widać...:wściekła/y:Ale mówi się trudno... Mam wszelkie wymiary Malca...
Wymiar dwuciemieniowy (BPD) = 47,9 mm
ATD (nie wiem co to) = 50,8 mm
Obwód głowy (HC) = 176,8 mm
Długość kości udowej (FL) = 30,3 mm
ALD (też nie wiem) = 48,5 mm
Wszystko wskazuje akurat na wiek ciązy. Obwód jamy brzusznej na + 4 dni (czyli na wczoraj 20t5dc)
Przyblizona waga płody (EFW) = 341g
Według wagi dzidziusia termin porodu mam na 22.05.09 :tak:
Tylko mi Dziad nic w CRL (długość dzidziusia) nie napisał :wściekła/y: myślałam, ze to 17cm to właśnie długośc, a tu lipa, nic nie wiem :wściekła/y: Ale doowiem się w poniedziałek mam nadzieję:tak:

Widziałam na allegro extra wózek, ale kurcze drogi:dry: zreszta zerknijcie same:
TAKO JUMPER 3W1+FOTELIK SAMOCHODOWY 0-11kg-wys 0 (513033505) - Aukcje internetowe Allegro
Buziaki!
Świetny ten wózek i taki bym bardzo chciała i ma kolorystykę jaka nam odpowiada (05) Muszę pokazać mężowi.

reklama
kulka1616- dobrze pisałas, to my tak czasami skaczemy, hahah pewnie z lenistwa piszemy juz tu zamiast przejsc do prawidlowego watku :p

Do góry