Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

:-)

) ech...
.
.
.
także za moment coś z Niki przekąsimy na obiadek i uciekamy na spacerek.
Daj koniecznie znać kochana po powrocie od lek.jak tam z Jagą i co wam powiedziała!mam nadzieje że będzie ok
Pamiętam że mój teść kiedyś zapomniał i przez dłuższy czas miał chleb taki który suszył w piekarniki i tam zaczęły mu się te paskudztwa pojawiać,raz też miał z teściową tam w szafkach gdzie przechowują mąki bułke tartą itd.my naszczęście odpukać tu do góry nie mamy tego.Powiem Ci że jestem w szoku!brawo dla syna ,że tak zareagował i posłuchał,ja jeszcze nie miałam sytuacji żeby zbliżyła się do drogi.Jednak w każdej innej sytuacji kiedy jej czegoś zabronie to prawie specjalnie na złość zrobi na przekur mała uparciuszka.Mam nadzieje że szybko się pozbędzieci moli.
teraz waże 69.5kg przyznaje bez bicia ,przytyłam a zgubiła mnie znów moja słabość do fast food
kocham pizze i zapiekanki z mnustwem sera i pieczarek oraz gyrosa i teraz efekty są.Jednak narazie nie planuje dietki .Potem kiedyś tam zaczne dietke Dukana.M&msiku -tylko mnie nie ubij ze przypominam Ci o pizzy;-)
a tak to wiem ze musze mieć oczy wkoło głowy:-) no i jak przeczytałam ze Kacpry są rozbrykane to stwierdziłam super w sam raz a teraz gderam ze mógłby byc grzeczniejszy