Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
.Dzisiaj miałam prasowanie gdyż poprałam pościel i trzeba było to doprowadzić do porządku przed założeniem.
ale być może jutro prosto po mojej pracy znowuż zawitamy na mieście (m wolne jutro) to kupię - już zrobiłam sobie listę zakupów...

ja to kiedyś tak miałam nawalone w dekiel że nawet.. majtki prasowałamJak prasuje te wszystkie szmaty to łącze się w bólu z Jolą.![]()

ja to kiedyś tak miałam nawalone w dekiel że nawet.. majtki prasowałam
ale tłumacze to tym że byłam nastolatką i ...i tu już nie wiem co dalej powiedzieć, nie mam żadnej wymówki
:-):-)MOŻE Z GŁOWĄ U MNIE NIE JEST DOBRZE ALE TAK TO JESZCZE MI NIE ODBIJA.rofl2:

Aguś ,dzieci z nietolerancją mają bardzo często problemy z bólem brzuszka. Mają prze straszliwe kolki,wzdęcia i.tp. Moim zdaniem to,że jej się poprawiło po odstawieniu mleka nie jest wyznacznikiem nietolerancji.Mleko jest ciężkostrawne i po jego odstawieniu jelita zaczynają się regenerować i następuje poprawa.Ja się zastanawiam czy ona nie złapała jakiegoś wirus lub bakterii.
Właśnie patrze na to mleko i widzę,że jest to mieszanka bez laktozy. Zastanawiam się czy ona została podana Jagodziance w celu podleczenia jelitek czy pani doktor stwierdziła,że ona ma nietolerancję laktozy?Nietolerancja laktozy a nietolerancja białka to dwa różne pojęcia.