reklama

Mamy majowe 2009

no hej,

po pierwsze - Jolu, a skąd ty bieżesz taką dobrą karkówkę?? bo ja tutaj jakaś ciemna jestem. :baffled:

Jolu, aż tak strasznie było??? :szok: :szok: matko, ja sobie nawet nie wyobrażam takich akcji... :szok:

Monia, my cały czas próbujemy powoli, ale ze słabym skutkiem. :dry::sorry:

reklama
monika naleśniczki oczywiście z serem, pyycha były, dwa przesłałam na maila :-) Sprawy pomyślne załatwione?

kasiu łazanki powiadasz? sto lat nie jadłam, jutro pieczona rybka, to może na pn zrobię :-)

umi tak, Andrzejkowi przeszedł bunt dwulatka już jakiś czas temu, teraz borykam się z przemądrzałością sześciolatka :-)

jolu o matko! co za "przygoda"! Jak dobrze, że wszystko się dobrze skończyło!

m&m's jak się ma Twój brzuszek?

jakoś znoszę... Wiesz, do wczoraj nawet nie pomyślałam, że mogę być w ciąży, dopiero jak tak sobie liczę to do mnie doszło. Odkąd po porodzie zaczęłam mieć @ to zwykle są mniej lub bardziej nieregularne. Sama nie wiem czy mam się martwić czy cieszyć...

reklama
Czuję się okropnie, mam zapalenie oskrzeli :-( Najgorsze jest to, że kaszlę jak opętana, w nocy też i małą budzę. Nawet palić nie mogę :-(

Cieszyć mówisz? Kurcze, dopiero do pracy wróciłam, karierę robię :-) I znowu w pieluchy?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry