Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

tą jedną twoją nie mogłam się oprzeć z wiadomych względów - ubawiła mnie i już.hi hi hi

tak wiem 

uuuu czyżby na ten weekend m przyjeżdża do domku;-):-):-)Nie wiem jak to się stało ale przestałyśmy rozmawiać o tak ważnym temacie jakim jest sex![]()
chyba szkoda, co?Dziś szykowałam się rano o 8 do wyjścia do przychodni na pobranie krwi, przed wyjściem do WC na siusiu i odkrycie! Dostałam @...
hm.. i uff i szkoda, co?

niestety jak jestem w Pl jakoś nie było okazji by razem sie wybrać do takowego sklepu, więc ja nadal chodzę w standardowym 80B. Podsyłała mi jakieś linki co bym sama mogła sobie dobrać rozmiar, ale ten rozmiar co mi wyszedł był dla mnie jakiś z kosmosu
no i prawda jest taka że jak ktoś mnie siłą nie zaciągnie do dobrego sklepu i nie każe mi przymierzyć rozmiaru innego niż ten mój tradycyjny to sama tam nie pójdę
a weekendzik się zbliżaoczywiście,że cycolków![]()

i super że ona ma taką córeczkę, nie dosyć że dziewczyny będą się razem bawiły, to jeszcze - mogę się założyć - że Jagódka podłapie od niej mase słówek...no i zachowań pewnie też ;-)
fajnie, zazdroszczę Wam tego. Bo Marcel niestety nie ma nikogo do zabawy wspólnej..znaczy się jest sąsiadka obok, 3 miesiące młodsza, ale to jest taka gadzina że szok
Marcel zawsze z odrapanym pyskiem wraca po takich wizytach (po jednej został mu ślad koło oka bo Iza nie obcięła jej paznokci), no i jak razu pewnego mała "uczyła" Marcela szczypania po buzi (potem Marcel praktykował na mnie
) powiedziałam basta
szkoda trochę - bo jednak dzieci razem się lepiej bawią, rozwijają i takie tam...