aga_k_m
maj '09 - Jagódkowa mama
hmmmm ,to chyba ja żartuje . Idę spać bo znowu mnie o złośliwość podejrzewają![]()
Wracaj!!!
wiem, wiem... czepialska ostatnio jestem

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
hmmmm ,to chyba ja żartuje . Idę spać bo znowu mnie o złośliwość podejrzewają![]()

wracaj!!!
Wiem, wiem... Czepialska ostatnio jestem![]()

jakoś tak bardzo młodziutko wygladasz a brzuszek taki malutki,ja z Niki to miałam większy,świetnie wyglądasz!!!ach ciaża bardzo ci służy!może faktycznie dziewczynka będzie:-)
kurcze ja też chce na twoje urodzinki;-)
świetny pomysł
też bym takie chciała urodzinki
zapewne będe jak co roku wyprawiać w domku.Mi się wydaje że te brwi nie są takie mocne ,moze to tak na tej fotce wyszło.W zasadzie jakby miało by niewidać to niebyło by sensu robic tych brewek.Wszystko też zależne od ręki kosmetolog i doboru pigmętu.Ja tak do końca sama nie wiedziałam jaki będzie efekt końcowy zdałam się na umiejętności Ewuni.Kreski są bardzo delikatne ,znajome mówią że tak naturalnie wygladają.Waszego spotkania zazdroszcze,no i nic nie pisneły babole;-)sama jestem ciekawa co u Marzenki i Roxy-bo ostatnio nic tu nie zaglądają.
Ja to dziś jakaś nie skoncentrowana jestem.mnie już nie ma.
Wrażliwa to jestem fakt ale i pamiętliwa
nawet bliźniaczki mamy;-)
soooory
szkoda trochę ;-) bo ładny kolorek wyszedł, i moim zdaniem do twarzy Ci w tym kolorku 

ja też chcę, ja też 

a może Ty w ciąży jesteś? ;-) nie dosyć że wrażliwa, pamiętliwa to jeszcze focha się :-)Wrażliwa to jestem fakt ale i pamiętliwa![]()
Aga,ja z tych co się o głupoty nie gniewają.Wrażliwa to jestem fakt ale i pamiętliwa
![]()
miałam napisać,że pieluchy dostałam 5.

Dziś potwierdzam: wieje! :-)
Często są zajęcia otwarte, można przyjść i zobaczyć jak uczą dzieci matematyki, angielskiego, itd. Jestem bardzo zadowolona :-)