kasia1208
Mama Wiktorci i Filipka
ej no żarcik,co Wy takie wrażliwe przed @,to idę sobie...Kasiu, zraniłaś mnie![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ej no żarcik,co Wy takie wrażliwe przed @,to idę sobie...Kasiu, zraniłaś mnie![]()
.Krzysio z Anią zjedli ogórkową,M zje wszystko co mu dam do zjedzenia
,wrócił wczoraj wieczorem po 3dniach z trasy,a rano znowu musiał jechać do Koszalina.Pózniej jedziemy na msze za teścia i zajedziemy na kawe do teściowej,b o imieniny wczoraj miała
,musze się zebrać i wziąść Anie i Krzysia na basen
:-)
od rana wkurzała mnie menegerka, byłam tak wściekła że byłam w stanie pustaki przenosić gołymi rękoma..ze złości rzucałam czym popadnie
kapnęła się w końcu i wzięła za robote nygus jeden
a wszystko przez to że dziś mieliśmy nową osobę na szkoleniu, osoba która jest spoza firmy, więc moja menago nie powinna do tego ręki przyłożyć...No ale ta flądra nie nie przepuści żadnej okazji by pogadać o pierdołach a za robotę się nie weźmie
Zrobiłam swoje, a jej zostawiłam
żebyście widziały jak potem zapierniczała
normalnie takiego motorka wtylku dostała że juhu
wyrzutów sumienia nie mam - nikt mi nie płaci za dwa stanowiska
i kurcze nawet sobie poprzeklinać po polsku na nią nie mogłam, bo osoba która szkoliła ta nową to Polka 

Chciałam już wcześniej usiąść do kompa i skreślić pare słów, zbyt energicznie pociągnęłam wysuwaną półke z klawiaturą, z tyłu zaplątały się kable, i klawiatura upadła mi na dużego palucha u nogi - upadła kantem... No taki ból że myślałam że się posram z bólu w ułamku sekundy

po paru minutach jak doszłam do siebie, oglądam tego nieszczęsnego paznokcia...a on zaczyna robić się siny 

nie wiem czy się śmiać czy płakać...
Rozbawiłaś mnie z samego rana.
Za oknem wiatr ,ze o mało łba nie urwie.
Kolejny dzionek w domku.
Idę robić kawkę .

Nerw mi się włącza.
Ciągle marudzą . Pomaga kupienie zabawki ale ile można ich przekupować.