reklama

Mamy majowe 2009

mamstud a no prawie równolatki ja sie jednak o 2 lata pospieszyłam, a co do zabaw to czytając mi sie usmiech zrobił ach te czasy dzieciństwa:-)
M&Ms ale z Ciebie laska!!!!!!!!!!!!! Jak bym nie wiedziała że jesteś w ciąży to bym pomyślała ze zjadłas za duzo, albo ze masz wzdęcia:-p. Bedziesz miała zgrabniutki brzuszek:-)
Barmanka ulice zmiatać?:-p uśmiałam sie

Nie nadrobie wiecej, łeb mi peka i mam dreszcze młody mnie zaraził:/ eh... ide sobie ubrac płaszcz

reklama
od rana zapominam: Madziu - gratulacje odstawienia smoka. :tak: w twoim wieku to ju najwyższy czas był ;-) :-p
hehehe aż wstyd się przyznać

Barmanko poprostu zabrałam i wywiozłam do mamy żeby mnie nie kusiło

Mama_Niki ładne kreseczki :)

M&m s zawsze jak widzę Twoję zdjęcie to wydaję mi się że jesteśmy w równym wieku i zawsze wtedy próbuje sobie przypomnieć o ile jesteś starsza i nigdy nie mogę chyba muszę przyjąć że jesteś tak stara jak ja i koniec

Mamo Niki,cole light możesz pić . Zdrowa to ona nie jest ale za to nie chce się po niej słodkiego. Kawy zbożowej nie pije więc nie wiem ile można jej spożywać. Dieta Dukana nie jest monotonna.Poszukaj sobie przepisów w necie ,jest ich mnóstwo.

Barmanko, mój M zawsze był w tygodniu w domu. Czasami nie było go 24 godziny i to najdłużej. Chyba pomyliłaś ema Marzenki z moim.
W ciąży nie jestem. Dziękować Bogu bo chyba bym się zabiła.

Mamstud,gdakanie kur? Chyba się zamknę w sobie i przestane pisać na BB. ............jednak nie bo z kim będziecie tak dyskutować jak nie ze mną. Wiem ,z Confi. Confi pozdrawiam.

Mam jeszcze link do klikania.WyklikajŻywnosc.pl - O Wyklikaj Żywność

Ostatnia edycja:
witam się i ja Mamusie:-)
Mamstud -ja dopiero teraz pije kawke:-)no i koczuje w kuchni przy garach,pieke indyka w rękawie i emoi i przy okazji sobie.Na patelni dusze wołowine jakoś innego sposobu nie potrafiłam znaleźć.Nawet daje rade na dietce jedynie pomysłów na przepisy brak a raczej czasowo gorzej.Mała od paru dni wymyśliła sobie trzymanie mamy za gacie jak coś robie w kuchni czy to gotuje czy gary myje.Rany tak żałuje że nie kupilismy zmywarki:no:a teraz nie mam jej gdzie postawić.Po remącie łazienki może wtedy się zaopatrzymy w zmywarke.Szkoda mi czasu na te mycie garów bo Niki bidula musi wtedy sama się sobą zająć.

Barmanko-no i widzisz jaki ja to roztrzepaniec jestem:-)nie nie robiłam ust ,moje fundusze się wykruszyły a ema nie będe naciągać ,choc nie ukrywam że chciałabym. Jednak lepiej było by jakiś orbitrek do ćwiczeń kupić.Przydałby się teraz przy dietce,mam rowerek stacjonarny ale jakoś mnie nie rwie do niego

M@d1i@- dzięki,gratuluje odstawienia smoka,moja panna ma smoka na dzrzemce i w nocy choć w dzień terz potrafi go drapnąć.Chciałabym aby szła bez smoka spać ale jakoś nie mam sumienia jej zabierać bo pewnie nici by były ze spania,ale zemnie mięczak.

M&m's-ja też tak od czasu do czasu chodze z Niki tak o na basen,choć ostatnio u mnie i w okolicy zrobiło się popularne śmiganie z dziećmi na zajęcia dla maluchów.

Nic uciekam poszukać jakiś przepisów puki mała śpi.Potem jade do rodziców mama po zabiegu szpitalnym i tata też wycinali mu coś ze środka dłoni ,normalnie dziadki się zmówiły i oboje na chorobowym.A mam tylko 3km więc skocze a i przy okazji do sklepu :-)miłego dzionka mamusie:-)

monika mam nadzieję, że nie uraziłam Ciebie, taki mały żarcik.... Miałam na myśli wymianę zdań o obrażaniu się z agą

m@dzia no tak, Ty też młodziutka jesteś :-)

umi zdrówka! :-)

mama Niki siostra jest na diecie od czerwca, też popija colę light, chodzi na siłownię i na basen

hej hej, :-)

u nas chłodek przyszedł. rano +3 stopnie. teraz w słoneczku +12 :tak:

Dziękuję za miłe słowa odnośnie mojego brzucha. :tak: :-)

co do tego "młodego wyglądu" to po waszych słowach tak się przyjżalam, i faktycznie jeszcze na jednym zdjęciu wyszłam tak jakoś młodo. ale to chyba tylko te zdjęcia. :sorry2::sorry2::-D:-D:-D:-D
ale bez przesady, od was przecież nie odbiegam. :-)

Barmanko, ee tam z tym słodkim, raptem tylko te leniwe. :sorry2::sorry2: żadnych słodyczy ani nic... no chociaż nie, wczoraj zjadlam dżem. :-D:-D

mamstud, to ty dziś masz wolne czy jak? aaa bo ty jeszcze nie na pelen etat pracujesz i dlatego masz wolne dzisiaj?

U nas dziś rosół. a u was?

i bardzo miła niespodzianka z rana mnie spotkala, otóż od kilku dni noszę się z zamiarem zamówienia sobie czegoś z mojego uliubionego sklepu internetowego. ale tak jakoś nie mogłam się zdecydować - wiadomo cena.
a tu dziś rano - listonosz przyniósł mi list a tam kupon promocyjny do mojego sklepu na 50zł. :tak: :-)

o matko, Umi, Kasiu, jaka znowu laska? :szok: gdzie? :-p a zreszta Wy to niby co? :-)

Ostatnia edycja:
Umi życzę zdrówka;-)
Mama Niki miłego dnia u Rodziców i na zakupkach.
Matysia czy Ja mówiłam ,że chce być twoim gościem,,,,chymmm chcę bardzo....:-);-)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry