Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

dobrze że nic sobie tą maszynką nie zrobiło,musi czadersko wyglądać
ale co się odstresowałam to moje
.Dobrze że obiadu nie muszę gotować,oczywiście do teściowej na rosołek jadę,nie dała bym chyba rady
.Pa pa miłej niedzieli;-).
Podjęłaś decyzję co do szkoły Mikołaja?
Fajnie, że karmisz cycusiem, mnie bardzo tego brakuje.
.Wypadałoby wpisać od otwarcia do zamknięcia bo nie wiem jeszcze jak będę pracować.Chce wrócić na cały etat ale nie wiem czy dam rade.Na początek przywiozę mamusie w razie gdyby coś i będę testować godziny pracy i dojazdu. Jak nie wyjdzie to przeniosę się na 3/4 etatu.Jeden plus ,ze wychowawczy mam do początku listopada więc najgorszy okres przyzwyczajenie byłabym w domu.
.
.Ja bym ją musiała zjeść po zrzuceniu 20kg.
.Ideologie już sobie dorobiłam
.
.Dobrze,że jednak zajrzałaś.W kupie cieplej
.Historia Majeczki śmieszna
. Już ją widzę w tej czadowej fryzurce.Wrzuć jakąś foteczke.Kontaktujesz się z Jolą?Wiesz co u niej słychać?
?Co to jest babska impreza?Wieki całe nie byłam na takiej popijawie
.Poszłabym nawet jakby mnie bolała głowa jeszcze tydzień później.
.
.To ja chyba jestem jakaś inna bo przy pierwszym był luz, a przy drugim OIOM(i to nie raz)...trzeciego nie planujęPrzy pierwszym dziecko zawsze jest większe zainteresowanie. Ostatnio jak oglądałam zdjęcie to też zauważyłam ,że mam mniej malutkiego Tomka.Jak to mówi moja koleżanka-Jak pierwsze dziecko połknie pieniążek jedziesz do szpitala na OIOM. Przy drugim czekasz jak znajdziesz w nocniku a przy trzecim odtrącasz z kieszonkowego.

Ty się nie zastanawiaj tylko RZUCAJ!Ja się zastanawiam nad rzuceniem palenia.Poważnie się zastanawiam.

dobrze że w razie co możesz liczyć na mamusię
Ty dopiero idziesz budzić Filipa a ja zaraz swojego kładę
Sanka ma full zdjęcia Samka już mniej :-(

Co tu tak cicho????
Gdzie się wszystkie podziałyście!?!?
WYCHODZIĆ!!!!!!
. 
.Wiem, wiem można mieć ogrodnika
.Poza tym same plusy . Grillek, piwko i te sprawy. Dzieciaki całe dnie na powietrzu.