Kochane mamusie...!!!
Nie znajduje slow, ktorymi moglabym podziekowac za to wszystko co dla mnie zrobilyscie, robicie... Dziekuje za kazda modlitwe, za kazde cieple slowo, za kazda nadzieje, wiare, za kazda mysl skierowana w moja strone.... Serdecznie Wam dziekuje, jestem niezmiernie wdzieczna, chcialabym sie jakos odwdzieczyc, lecz niebardzo wiem jak...
Dzis maz przywiozl mi laptopa do szpitala, chcial przez to dostarczyc mi troche rozrywki... A ja w koncu odnalazlam sile by go otworzyc... Wiem ze bylyscie i jestescie ze mna w tych bardzo ciezkich dla mnie chwilach, jestescie wspanialymi kobietami, nie wiem jak Wam dziekowac...
Kochane, poczytalam dzis sobie Was troszke, nie nadrobie wszystkiego, to wiem na pewno, ale to co przeczytalam, to ile wsparcia od Was tu dostalam, ile zaangazowania wlozylyscie w "moja sprawe", bardzo, bardzo mocno mnie wzruszylo... Na prawde nie wiem co powiedziec, jak dziekowac... Tyle uwagi poswiecilyscie mi i moim coreczkom...Kazdej z Was przeogromnie dziekuje!!!
Majoweczki najdrozsze mam jednoczesnie wyrzuty sumienia, bo wiem ze wczulyscie sie w moja sytuacje, przezywalyscie wszystko ze mna, a przeciez Wam jest teraz bardzo potrzebny wewnetrzny spokoj, jak najmniej trosk, negatywnych odczuc, mysli... Mam nadzieje ze zadnej z Was nie zaszkodzilam...Bardzo bym tego nie chciala, zycze Wam przeciez wszystkiego co najlepsze. Wasze dzidziusie potrzebuja spokojnych i szczesliwych mamus. U mnie sytuacja niestety wyglada bardzo nieciekawie, dlugo dzis nad tym myslalam i doszlam do wniosku ze lepiej bedzie jak nie bede zbyt czesto sie udzielac na tym watku, tak malo we mnie teraz optymizmu, a jedyne o czym moglabym pisac, to rzeczy ktore by Was tylko przygnebialy, wiec chyba nie tutaj juz moje miejsce... Dluzna Wam jestem niezmiernie, na pewno wiec bede od czasu do czasu informowac co u mnie, zagladac co u Was, ale raczej przestane sie systematycznie udzielac, tak chyba bedzie najlepiej. Sciskam Was i zycze by Wasze Skarbenki zdrowo rosly, by przyszly na swiat w terminie- teraz juz wiem jak bardzo to wazne. Oszczedzajcie sie mamuski, dbajcie o siebie i swoje piekne brzucholki. Bardzo serdecznie Was pozdrawiam kochane kobitki!