reklama

Mamy majowe 2009

ankzoc chodzi o "idealny..." o tym piszesz. No mnie sie podobał. Porównujac do ostatnio wyprodukowanych polskich komedii i komedii romantycznych np Ile waży koń trojański ( wg mnie nic tam nie bylo smiesznego, może troche romantyczne) to jest niezły film. Swoją drogą w ogóle nie pamiętam jakieś bardzo bardzo smiesznej komedii. A może wy coś polecacie. Ja ostatnio ciągle filmy oglądam i do kina chodze - przynajmniej to można "ciężarówkom":)

reklama
Ja ostatnio truskawki z zachcianek - rozmrażam i słodzę a na to śmietanka :-) mmmmm

no pięknie - a ja tu staram się jakoś do poniedziałku (02.03) nie przybrać... a tu kolejna zachcianka "zapodana na tacy"... Kurcze - wiecie, jakie mam fazy strachu przed moja lekarka, ze znowu mnie zrypie za wagę:baffled: ehhh...

no ale truskawki....

Hej ja też byłam na Włatcach Móch i poczatek był super ale w polowie zasnęłam. Więc wnioskuję z tego, że filmik średni:-)

Ja się dowiedziałam ostatnio, że choruję od dawna na terczycę a konkretnie na niedoczynność. Stąd też moje problemy z zajściem w ciąże. A cały czas chodziłam do ginekologa i on mnie leczył na różne rzeczy a na to nie wpadł a ja wylałam litry łez.
No i załapałam niezły dołek. Teraz biorę hormony i modlę się żeby mój Tomuś urodził się cały i zdrowy. Jedyne co mnie pociesza to to, że na USG wyszło że wszystko z nim dobrze.

Dziś jadę pierwszy raz na Szkołę Roszenia. Jestem strasznie ciekawa czy mi się spodoba
Miłego dnia Mamusie:-)

To dbaj o ta tarczyce bo moja mama ma miala to samo i zrobila sie jej nadczynnosc i trzeba bylo usuwac operacyjnie. a przez to ze wlasnie zaniedbala.

patusia- ja tez uwielbiam dr housa, nie wiem czy widzials chyba tydzien temu taki odcinek co robili operacje kobiecie w ciazy, tzn ,maluszkowi w brzuszku i rozcieli macice, i taka malutka raczka zlapala hausa paluszkiem, powylam sie jak dziecko!

a co do seriali w tv to lubie Csi, dowody zbrodni, brzydulke ogladam namietnie hahaha

Ostatnia edycja:
Ja też uwielbiam Desperate Hausewife czyli Gotowe na wszystko oraz Dr House, oprócz tego M jak miłość i wogóle wszystkie seriale komediowe. Od jakiegoś czasu nie mogę wogóle patrzyć na te filmy sensacyjne:crazy:

Ja za serialami nie przepadam, jezeli obejrze to tylko polskie seriale typu "Alternatywy 4" i to po raz setny, zawsze jednak mnie bawia:tak: Wlasnie chcialam wlaczyc tv i mi cos satelita nawalila:wściekła/y: Dzisiaj opiernicze meza, bo wczoraj cos grzebal przy dekoderze:wściekła/y:

misza - truskaweczki pycha:tak: Na razie jednak nie kupuje, bo u nas sa jedynie te sprowadzane z Hiszpanii, a one smakuja jak trawa:baffled:
Zaczyna mi byc naprawde ciezko z tych brzucholem, chcialabym, aby ten czas przyspieszyl i byl juz maj. Najlepiej gdybym urodzila jeszcze dwa tygodnie przed terminem:tak:

A ja ostatnio odkryłam taką kanciapę z filmami na dvd dołączanymi kiedyś do gazet, kosztuja po 3-4-5 zł a można wybrać fajne rzeczy. Świetnie się ostatnio bawiłam oglądając "Diabeł ubiera się u Prady", "Zatańcz ze mną", "Nianię w Nowym Jorku", "Blues Brothers" i "Big Lebovskiego". Poza tym oglądamy namiętnie z M taki serial- bajeczkę z AXN "Gwiezdne Wrota", nie wysila mnie to intelektualnie, a pozwala skutecznie zapomnieć o rzeczywistości :) Z polskich komedii polecam "Ciało". Reszta dokonań twórców tej komedii jakoś mniej mnie już bawi...

reklama
Cześć Dziewczyny :-)
Jutro mam wizytę w szpitalu i wyniki glukozy i już łapie stresa. Ja tez jestem maniakiem seriali, szczególnie Hausa (ta scena z rączką dzidzi też mnie bardzo wzruszyła) , Las Vegas, Monka , CSI itd.
Wczoraj też skusiłam się na truskawki i już zjedliśmy z synkiem całe opakowanie:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry