Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a widzę że fajne pogaduszki sobie urządzacie...tak czy siak od dzisiaj się przyłaczam:-)kurcze dowiedziałam sie ze moja kuzynke zwolnili z pracy. Wiecie jakie chamstwo, była w ciązy i ze sie zle czuła(a starała sie o dziecko jakies 2 lata)poszła na chorobowe. Szef poiwedział ze sie miga od pracy i takie tam, ze ciaza to nie choroba i mozna do konca pracować(facetom łatwo mówic a zwłasza takim których zony rodziły 20, 30 lat temu). Coś poszło nie tak i niestety poroniła i jak wróciła z chorobowego dostała wymówienie , bo takich jak ona firma nie potrzebuje!!!!!
cholera jakie chamstwo, mi tu prawuie na mobbing wyglada.
strasznie przykre wiadomości :-( :-( już w duszy z tą pracą!! szkoda że dzidzie straciła :-( tyle się starali...
wiem że teraz trudno znaleźć prace (nie tylko w Polsce jest kryzys..). ja niestety nie znam się na prawie pracy i nie wiem czy takie zachowanie można podciągnąć pod jakiś paragraf...

totalny szok dla mnie. Nic wiecej nie bede pisac, same tam zajrzyjcie i poczytajcie..Przeczytałam i też jestem w szoku. Z jednej strony świetnie, że tak szybko, ale z drugiej strony nie w takich warunkach!Czesc dziewczynki,
ja wlasnie szukalam znajomej na lutowkach i po przeczytaniu jednego posta jestem tak w szoku, ze musze sie z wami tym podzielic. Otoz lutowki maja taki watek "opisy porodow" i tam na stronie 50 kamylka opisuje swoj porod. Szczesliwy porod ale z jakimi przejsciamitotalny szok dla mnie. Nic wiecej nie bede pisac, same tam zajrzyjcie i poczytajcie..