Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja też jeszcze do niedawna czytałam, ale już mi się odechciało. Chyba postanowiłam żyć w niewiedzy, bo niektóre mało ciekawe były i się nakręcałam.Iwee dzisiaj rano przeczytałam. Byłam w szoku :-) Ja teraz mam manię czytania relacji z porodów bo jeszcze troszkę i nas też to czeka.
A ja się zaczynam bać. Wiem, że mnóstwo kobiet urodziło i to czasami kilkanaścioro dzieci i dają radę, więc pewnie i ja dam. Ale jednak się boję. Chociaż chciałabym, że Mała już była na świecie.A wiecie co? ja się nie boję. Zupełnie. Jakoś podchodze do tego - że co ma być to będzie. Bólu sie nie boję, choć spodziewam sie najgorszego. Tyle kobiet to przerobiło więc będzie dobrze :-)
Najblizsza porodowka 40 min jazdy autem. Mam tylko nadzieje ze zdaze, bo jakos porod domowy mi sie nie usmiecha...

, zmierzyć go już nie można bo za duży i zamiast 30 tygodnia z racji rozmiarów wypadł 32 tc, i tym samym termin porodu z 6 maja przesunął się na 24-25 kwietnia ... Lekarz powiedział, żebym na początku kwietnia miała już spakowną torbę :-) A na mojej wadze 13 kg na plusie ;-) Ale czytałam, że przy porodzie gubi się już 8,6 kg !czytałam to już jakis czas temu - genialnenie wiem czy ktoras z was znalazla ta stronke ale ja dzis pierwszy raz to czytam i sie usmialam podaje wam link opowiesci malucha z mamy brzucha
Artykuł

troszke sie wystraszylam bo przytylam przez ostatni miesiac 5 kg,, i teraz jestem na plusie 13 kg..
a tu dopiero pocztek 7 mc,, uderzenia na minute kubusia to 157 prawidlowo.. wymiary brzucha czyli od spojenia lonowego do pepka 25 cm,, a wy dziewczynki ile macie,, lekarz mi powiedzial ze ten wymiar dokladnie odpowiada wiekowi ciazy..za miesiac bede miala usg wtedy sie dowiemy jak kubus jest ulozony ile wazy..