Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ale najbardziej lubię "Diabli nadali". A poza tym kocham (wszystkie) Discovery i National Geographic!
Prawie zawsze znajde tam coś dla siebie. Obecnie mój ulubiony serial to "Little People Big World" na Travel and Living i z niego też upatrzyłam sobie imię dla mojego synka 
Witam was mamusie,
Marzenko kochana ja w 28 tygodniu i 2 dniu jak bylam na wizycie lekarz powiedzial ze nasza corcia wazy ok 1600gramwiec tez wylecialam z takim pytaniem jak ty 'To jak ja ja urodze" a chcialabym naturalnie....wiec mnie pocieszyl mowiac ze i 5kg sie da urodzic (ponoc rekord w klinice
)
co mnie kochana nie pocieszylo...wiec przeszlam na diete
tzn odrzywiam sie zdrowiej (nie to ze cos sobie odmawiam). Tak mi zalecil lekarz zebym wiecej jadla gotowanego i pieczonego niz smazonego....no i ograniczenie slodyczy i duzo owocow. Powiedzil mi rowniez ze teraz dziecko bardzo szybko rosnie bo przybiera mu tluszczyku pozniej zwolni tempo
mam nadzieje...teraz mam wizyte za 2tygodnie (11.03) zobaczymy ile moja kluseczka wazy i mierzy
Nie przejmuj sie damy rade...ja mam juz na plusie 14kg a to dopiero 7,5miesiaca....a chcialam do 18 dobrnac
moze sie uda...
;-)
no a moja waga 55,7kg
ciekawa jestem ile będzie po porodzie.
a 10kg to też nie aż tak dużo! Zobaczysz jak wszystko szybko zrzucisz po porodzie i kiedy będziesz zajmowała się dzidzią ;-) swoją drogą to dziwne, że każda kobieta tak indywidualnie przybiera na wadze i nie ma na to reguły. Siostra mojej koleżanki, kiedy zaszła w ciąże miała 19lat i było szczupła, a na koniec 9 miesiąca miała 30kg na plusie! 
Barmanka - śniadanko po 11 - fiu fiu. To do której udaje Ci się spać?
no a rano się śpi.... 
kupiłam składniki na kolejną sałatkę - ale wam nie powiem jaką
jak zrobie, przetestuje to wam powiem 
normalnie to się "wczorajsza" czuje.....