Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

rewelacja!!! Zapowiada się kolejny piękny dzień...
wiecie aż mi się płakać chciało bo naprawdę bardzo źle mi się stało, w takich minibusach jest strasznie ciasno..już nie powiem że nie wiedziałam gdzie się podziać jak ktoś chciał wyjść (brzucha nie wciągnę
) zresztą takie dłuższe stanie w dusznym pomieszczeniu nawet jak nie byłam w ciąży to źle znosiłam...ehhh szkoda gadać ...ten brak wychowania ludzi
, a tam gdzie mieszkach nie mamy jeszcze maca....zresztą cały poprzedni wieczór już mi na samą myśl ciekła ślinka, aż mąż się śmiał, tak się cieszyłam i co ???? dupa!!!
jak weszłam do maca okazało się że akurat tego dnia maszyny do robienia shaków są zepsute

no coż zadowoliłyśmy się z moją księżniczką rożkiem..też są pyszne..no i w macu zaskoczył mnie młody mężczyzna ..bo ja oczywiście posłusznie stanełam na końcu kolejki, a on z samego przodu mnie zawołał żebym pierwsza zrobiła zamówienie...to było bardzo miłe..a i pan był calkiem sympatyczny;-);-)
;-)

Minie nam.... Chociaz nie! Pewnie, jak nie bedzie im sie chcialo wstac do dziecka, albo beda leniuchami to bedzie znow jazda
Hiehie... A te chlopy i tak nic nie kumaja!
Moze im z czasem przyjdzie.

Laski BEZ! Pojde sobie prywatnie! Jak maja mnie w D, to ja tez!
A tak poza tym to dzis jestem pierwszy dzień na chorobowym .............. jupi:-)