reklama

Mamy majowe 2009

Moje drogie czy Was tez bola kolana?Bo ja jak ukucne zeby cos podniesc to mam taki problem ze wstaniem:szok: tak strasznie mnie te kolana bola:-(:-(:-(.

reklama
kasia super wiadomosci!:tak: Gratuluje skoku "na glowe":tak::-D;-)
K.M mnie nie bola kolana, a z podniesieniem tez mam klopoty, ale glowna przyczyna lezy w moim ciazowym brzuchu:tak: Najgorzej jak musze kucnac, by zalozyc malemu buty, konieczne jest podparcie bo inaczej klapa:baffled::-D

a ja dziś mam zły dzień... cały czas się kłóce z mężem... no kóciłam, teraz lepiej. Koleżanka mojej siostry zrobiła nam Misię na szydełku. I dziś na niej ćwiczyliśmy przewijanie. Nawet nie wiedziałam, że mój mąż ma takie zdolności. Misia była zadowolona:-)

krystyna- hej nie martw sie ale czasem tak jest... ale z pewnoscia z dzidziusiem jest ok...

kasia- swietnie ze nie bedzie CC... super.......

k.m- wiesz mnie nie bola...

Dzień dobry:-)
Ja najpierw napiszę o wczorajszej wizycie u gina...wyniki z krwi w końcu są dobre:-) po anemii ani śladu, malutka też rośnie i rozwija się prawidłowo:-) tyle że dalej leży poziomo..ale pan dr powiedział że jest duża szansa że mi się jeszcze odwróci choćby z uwagi na to że mam dobrze umiejscowione łożysko..ja jestem dobrej myśli:-)
Wczorajszy dzień był w ogóle bardzo dobry i że tak powiem owocny...do południa załatwiłam to co chciałam na uczelni, po południu same dobre wieści u gina:-) no i w końcu świeciło słonko:-D
Zresztą teraz jest siódma rano i już tak mocno świeci:tak: rewelacja!!! Zapowiada się kolejny piękny dzień...
Jedyne co mnie wczoraj rozwaliło to bezczelność ludzi...z uwagi na to że na uczelnię mam spory kawałek jakieś 50 minut autobusem, a nie mógł mnie zawieźć mąż bo był w pracy to byłam zmuszona wlec się środkami transportu miejskiego..wsiadłam do mini busa, który tradycyjnie był zawalony..no cóż nikt z siedzących nie ustąpił miejsca:no: wiecie aż mi się płakać chciało bo naprawdę bardzo źle mi się stało, w takich minibusach jest strasznie ciasno..już nie powiem że nie wiedziałam gdzie się podziać jak ktoś chciał wyjść (brzucha nie wciągnę:baffled:) zresztą takie dłuższe stanie w dusznym pomieszczeniu nawet jak nie byłam w ciąży to źle znosiłam...ehhh szkoda gadać ...ten brak wychowania ludzi:no:
Od razu jak pojawiłam się w Katowicach to stwierdziłam że dla ożeźwienia wstąpię do mac donalds i kupię sobie shake.....uwielbiam je:-D, a tam gdzie mieszkach nie mamy jeszcze maca....zresztą cały poprzedni wieczór już mi na samą myśl ciekła ślinka, aż mąż się śmiał, tak się cieszyłam i co ???? dupa!!!:crazy: jak weszłam do maca okazało się że akurat tego dnia maszyny do robienia shaków są zepsute:angry::wściekła/y::angry::confused2: no coż zadowoliłyśmy się z moją księżniczką rożkiem..też są pyszne..no i w macu zaskoczył mnie młody mężczyzna ..bo ja oczywiście posłusznie stanełam na końcu kolejki, a on z samego przodu mnie zawołał żebym pierwsza zrobiła zamówienie...to było bardzo miłe..a i pan był calkiem sympatyczny;-);-)
No dobra to chyba tyle u mnie:-)

K.M. mnie tak bolą kolana, ale nie jest to jakieś strasznie uciążliwe, ale faktycznie jak np kucnę to jak wstaję to bolą
kasia1208 gratuluję że maleństwo zrobiło skok na główkę:-)
tsarina kochana ja dla pocieszenia Ci powiem że też non stop się kłócę z moją drugą połową..w ogóle to momentami myślę że wezmę z nim rozwód jeszcze przed porodem ..tak mnie wkurza:sorry:
krystyna napisz co tam lekarz powiedział...a dzidzią się nie stresuj bo pewnie miała taki dzień:-)

Dobra będę do Was zaglądać, ale dzisiaj taki piękny dzień, że chyba po codziennym porannym sprzątaniu, pojadę do rodziców i wyciągnę mamusię na spacer..ach jak ja uwielbiam słońce:-)

Bardzo dziękuję wszystkim brzuchatkom za ciepłe słowa i trzymanie kciuków za moją wczorajszą wizytę

Buziaki:-):-)

hej Nina tez juz nie spie od jakiegos czasu.....
Ciesze sie ze twoje wyniki juz sa dobre i mam nadzieje ze dzidzia sie jeszcze obroci...mow do niej duzo ...popros ja zeby sie obrocila.......
Moja dzidzia rzeczywiscie miala chyba wczoraj taki slaby dzien ...jak ja ...dzis juz figluje ostro i wystawia pietka:tak:;-)
Prosilam ja wczoraj zeby byla spokojna bo mamunia taka slaba i chyba mnie posluchala kochana......a ja sie martwilam o nia ,a ona poprostu chciala pomoc mamusi przetrwac chorobe:)
wole jedank jak figluje duzo;-)
lekarz byl u mnie wczoraj i jak zwykle nic za wiele mi nie pomogl....tzn powiedziala ze to juz ostatni trymesr ciazy wiec syropu nie bo tam kodeina niewskazana itd.
biore tylko paracetamol i do nosa wode morska i tyle.....musze swoje odlezec...
ale jestem spokojniejsze bo mnie zbadala i ze niby wszystko ok tzn pluca itd ze to tylko przeziebienie i mam duzo pic i miodu jesc-niby lepszy niz syrop....:)
pozdrawiam i zycze wam milego dnia.....:-D

Nina27 czyli nie tylko ja tak mam... tylko, żeby to szybko mineło, bo się już niebezpiecznie robi :-(

Dzisiaj mamy taki śliczny poranek. Nic, tylko na specerek wyruszyć! a ja zbieram odwagę, żeby okna umyć, w końcu Święta idą... tylko, żeby mi się chciało tak jak mi się nie chce... Prosiaczek wiedział co mówi:rofl2:

Hello w ten slicznie sloneczny dzien!

tsarinia te klotnie to chyba efekt hormonow... Ja to mialam juz taka akcje jak Nina27, ze juz chcialam sie rozwodzic! O Boze, ale jak bardzo. Juz o niczym innym nie marzylam w zlosci :-D Minie nam.... Chociaz nie! Pewnie, jak nie bedzie im sie chcialo wstac do dziecka, albo beda leniuchami to bedzie znow jazda:tak: Hiehie... A te chlopy i tak nic nie kumaja! :confused2: Moze im z czasem przyjdzie.
Ja chociaz szczesliwie jego urlop przetrwalam... Byl bardzo grzeczny, pomagal, przestawial, szykowal kacik :happy:

Ja w zasadzie juz od 6.30 nie spie.Tylko, Kurna! Mialam isc dzis na badania, ale w domu tak to wszystkich obchodzilo, ze niech ich...... :angry::crazy::angry::crazy: Laski BEZ! Pojde sobie prywatnie! Jak maja mnie w D, to ja tez!

Ale coz... Taki piekny dzionek za oknem... tylko sie cieszyc. Moze znow pojde na spacerek.
Ja juz okna pomylam z zewnatrz, ale moze dzis od srodka je pomyje.... No i mam sterte ciuchow do prasowania. Eh....

ALE MAMY SLONCE!

reklama
Dzień dobry:-):-):-)

tsarina- w ciąży nie jest wskazane mycie okien ze względu na podnoszenie i trzymanie rąk w górze.Mnie w tej czynności mąż wyręczył;-)
K.M - mnie jeszcze kolana nie bolą, owszem mam problem ze wstawaniem.
Krystyna 30 - wracaj szybko do zdrowia!!!!!
Kasia1208- super że zrobiła dzidzia skok na głowę:-D

Ja dziś obudziłam sie o 7 bo mąż niee mógł znaleść kluczy i tak sie tłukł..............:wściekła/y:A tak poza tym to dzis jestem pierwszy dzień na chorobowym .............. jupi:-)
Miałam dziś w nocy jakiś głupi sen......... sniło mi sie że mój synek chciał wyjsc przez BRZUCH i wyciągnął dużego palca u rączni na zewnatrz a ja próbowałam mu tego paluszka wcisnąć spowrotem:-p:-p:-p
Wogóle jakies obawy mnie wczoraj wzieły, bo termin jest blisko i zaczynam sie bać czy dam ze wszystkim radę, czy będe dobrą matka itp.........

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry