Nina27
Majowe mamy'09
kasia to nie jest prawda z tym spaniem dzieci pod koniec ciązy...wczoraj właśnie pytałam się mojego najwspanialszego lekarza:-) o to bo też gdzieś to wyczytałam i on mi powiedział że owszem dziecko co jakiś czas śpi ale jego sen nie trwa dłużej niż 15 czy 20 minut..później jest długo aktywne i znowu zasypia...moja malutka np wczoraj usnęła podczas usg
Ja w ogóle biorę poprawkę na te wszystkie wiadomości jakie są w internecie bo zazwyczaj odbiegają one od prawdy:-)
Dobra zabieram się za okno:-)
Kawkę już sobie zrobiłam.....ale ja piję tylko zbożową
z mleczkiem jest pyszna:-)

Ja w ogóle biorę poprawkę na te wszystkie wiadomości jakie są w internecie bo zazwyczaj odbiegają one od prawdy:-)
Dobra zabieram się za okno:-)
Kawkę już sobie zrobiłam.....ale ja piję tylko zbożową
z mleczkiem jest pyszna:-)
mam tylko od czasu do czasu takie, dziwne skrzepiki na brodawkach...nie wiem jak to nazwać. Takie żółte ale nie płynne, wygląda jakby cos wypłynęło i zastygło ale plamek na ubraniu nie odnotowałam.
zwlekałąm tak długo bo się mieściłam w swoje,ale niestety przestałam .... siła wyższa. 

, wiec patrze, patrze... No i leci 
no i mała kuciapka jestem więc bez podskakiwania
.
a właściwie najpierw PKP 45 minut, a potem autobus 25 minut ... i też mam w planach McDonald's :-) już nie mogę się doczekać !!! Ja natomiast szaleje na punkcie lodów z polewą karmelową - jeśli nie lód, to wtedy shake czekoladowy
Musze do szpitala zabrac wszystko - ubranka dla dziecka na kazdy dzien, 10 pieluszek tetrowych, paczke zwyklych pampersow, kocyk, rozek ... nie wyobrazam sobie, że miałabym iść z tym do szpitala na pieszo!
Chociaz powiem, ze nie moge przestac czasem o tym myslec.... Przykre to. I strach chyba nie pozwala mi zapomniec! Bo ja naprawde bym chciala myslec baaaaaaardzo pozytywnie. Czasem to nawet siedze i juz sobie mysle, jakie bedzie moje BUBU sliczne! :-) Ze bedzie miala wlosy czarne po tacie, a po mamie niebieskie oczy i bedzie takim najsliczniejszym (przepraszam wszystkie inne bobasy) ewenementem