Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Widziałam na zdjęciach :-) Stojak też warto kupić :-)mamstud - mam taką samą mate i jest bardzo fajna. Ten stojak tez jest super ale w naszej ikei go nie widziałam. Muszę poszperać na stronie internetowej bo bardzo lubię takie zabawki :-)
:-(. Amelcia musi miec operacje... ten guz ktory jest pod skora to jej jajnik, ktory wyszedl przez otwor tzn. ona ma przepukline ale normalnie nic takiego sie nie dzieje. Normalna operacja to poprostu zaszycie niezrosnietych powloki miesniowej a tu dochodzi poprowadzenie jajnika przez jajowod na swoje miejsce... ach jestem zalamana. Niunia bedzie musiala miec narkoze. Teraz tylko czekamy na date bedzie to po powrocie z Polski. 
Wiec juz kupilismy i mam z glowy. Jeszcze tylko zamowie czapusie na allegro takie robione na szydelku i jakies bolerko lub sweterek. wszystko musi byc ecru bo sukienusie sa takie jasniutkie ecru.

wiadomo że najważniejsze jest byś całą pierś włożyła do środka, by dobrze zaciągło, druga sprawa to mleko nie może znajdować się między gumą a plastikiem - trzeba wtedy przerwać odciąganie, zdjąć gumę, osuszyć (papierowym ręcznikiem), założyć i dalej odciągać.
takie głupie myślenie... nawet jak czasem brzuszek go boli i trzeba biegiem herbatke mu robić i studzić to już mam łezki w oczach i ręce mi się trzęsą ze zdenerwowania
więc doskonale cię rozumiem, co czujesz... ale na pewno wszystko będzie dobrze, zobaczysz
trzymam kciuki 
sukienka dla ciebie ma interesujący kolor, co to jest? śłiwka? matka ja to dla siebie to będę musiała kupic jakiś gorset wyszczplający pod sukienke by ten bencołek schować 

pamiętaj że masz bliźniaczki i potrzebujesz dużego powera by uczyć je chodzić, a potem by latać za nimi
jak będziesz chuda jak Oświęcimka to skończy się na tym że to dziewcznki będą nisić ciebie ;-)
.....nie wiem co ja poczne... moj maz nie moze przestac o tym mowic... biedny tak sie martwi....:-
. A daty jeszcze nie mamy, oni maja do nas zadzwonic... zreszta wiesz jak tu jest, ze wszystkie daty wizyt i tp.przychodzi poczta. Zreszta to ze operacja jest skomplikowana bedzie ona w Leicester, dwie godzinki pociagiem od nas....co tez mnie nie cieszy...:-(

.....
wiem że dzięki temu będziesz spokojniejsza. moja babcia bardzo wierzy w chrzest, np w to że jak dziecko jest bardzo niespokojne, wybudza się w nocy z płaczem, albo ma niespokojny sen to należy przelać nad głową święconą wodę...
moja babcia w to wierzy, i wiem że robiła swoim wnukom takie czary-mary (sama byłam świadkiem), pomagało..
chyba na kostke u nogi bym sobie wciągnęła tą sukienke