reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamy majowe 2009

oj dzieczynki ale się zaogniło! Bardzo spodobało mi się mądre podejście Agi;-) i podpisuje się pod tym obiema rękami.

Może ustalmy coś:

1. Zakończmy ten konflik, bo jak widać do niczego dobrego on nie prowadzi.
2. Każdy może się udzielać na forum zarówno dziewczyny z 1 jak i 2 wątku xxxx
3. Nie będziemy łączyć ze sobą wątków zamkniętych

KONIEC!!!!! :-p:-p:-p:-p

reklama
ja też mam głowę 3/4...

Moniko - Tomuś wymiotował, a Jadźka przesiusiała nasze łóżko z rana - na szczęście tylko prześcieradło i kołderkę pod nim

M&m's - Ty już wiesz jakie jest moje zdanie...

Ladygab - naprawdę cieszę się powróciłaś :-)(pamiętam, że jesteś z Wrocławia, i chyba po mojej uczelni - Akademi Rolnicza??). Szkoda tylko,że spotkałyśmy się ponownie w takich okolicznościch... Co u Zosi? Planujesz w tym roku jechać na Woodstock?
Dobrze pamietasz, skonczylam AR i we Wrocku mieszkam, a zaskoczylas mnie pytaniem o woodstok..szczerze mowiac, nie wiem, jakos nie planuje takich rzeczy, moze wpadniemy na chwile jak bedzie co ciekawego. a Ty sie wybierasz??? Zosien uprawia lobuzerke stosowana, zaczyna chodzic, staje przy wszytskim...ech dzisiaj odstawila pierwszy w zyciu dwugodzinny koncert nocny...

m&ms, monika1977- dużo zdróweczka dla waszych szkrabów

agakm- kochana twoja jagodzia to jakaś specjalistka, bo chyba nie 1 raz jej się zdarzył taki wypadek:confused: jakich używasz pieluszek? może kup pampers takie spacjalne na noc

odkąd młody mniej je w nocy to mu się nie zdarza , bo jak jadł co godzinę to zawsze się rano przelał:sorry2:

widzisz - a Jagoda od 2 tygodni miała prawie suche pampersy (ale zawsze ok. polnocymimo wszystko ją przebierałam)... Przez tą chorobę jakoś tak mniej siusiała (a jadła i piła podobnie jak przed chorobą) :sorry2:
A dzisiaj normalnie powódź :szok: - sama też się musiałam przez nią przebierać :zawstydzona/y::sorry2:

aguś- zartuję oczywiście hahahah :-D, wiem , że teraz są takie pampersy z takim logo gdzie jest króliczek chyba spiący na księżycu i jest napisane 12 h.
Z tego co reklamują to podobnmież bardziej chłonne

Dobrze pamietasz, skonczylam AR i we Wrocku mieszkam, a zaskoczylas mnie pytaniem o woodstok..szczerze mowiac, nie wiem, jakos nie planuje takich rzeczy, moze wpadniemy na chwile jak bedzie co ciekawego. a Ty sie wybierasz??? Zosien uprawia lobuzerke stosowana, zaczyna chodzic, staje przy wszytskim...ech dzisiaj odstawila pierwszy w zyciu dwugodzinny koncert nocny...

hahhaha - no to ciekawie z nią masz ;-):tak::-D
Ja mam ze swoją notoryczny problem z usypiniem (kilka dni temu usnęła dopiero o 3:00!!)

a co do woodstocku - zawsze jeździliśmy z M na piątek/niedzielę... ale na ostatnim nie bylismy z racji Jagodzi (M też nie pojechał... bo w tym samym czasie mieliśmy wesele jego Kuzyna, na którym też się nie pojawiliśmy, więc aby nie razić Rodzinki w oczy - został...), a w tym roku kto wie... Może pojedziemy na 1 dzień (zawsze mamy autko na górze niedaleko słupa - więc... większy spokój.. a 1 dzien w innych wrunkach nie powinien zaszkodzić Małej ;-))

reklama
aguś- zartuję oczywiście hahahah :-D, wiem , że teraz są takie pampersy z takim logo gdzie jest króliczek chyba spiący na księżycu i jest napisane 12 h.
Z tego co reklamują to podobnmież bardziej chłonne

wiesz co - ja kupuje niemieckie pampersy... i jak do tej pory były ok... ale fakt - Jaga spła w nim tym razem 11 godz. :sorry2: (bo o pólnocy byl suchy...)

Do góry