• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy majowe 2009

Też tak mam że jak już ja zorbie to mi nie smakuję nie ma to jakoś ktos się pofatyguje :P

No właśnie, to wtedy zawsze lepiej smakuje!! ech...

u mnie dzień baaaaardzo leniwie mija. Nic mi się nie chce, zaliczylam już drzemkę, teraz wcinam truskawi ze śmietaną i zastanawiam się czy się wezmę w garść żeby wyjsć na dwór...

a Wy co robicie??

reklama
mhmmm - truskawki ze śmietaną - zjadłabym....

no ja też mam jakiś taki leniwy dzionek... obiadu nie musiałam całego robic... sprzątnęłam 2 razy pokój ("przed", i "po" jajecznicy Jagodzi), i... w sumie mój czas kręci się wokół marudera (dzisiaj temp. już nie ma.. ale z rak mi nie schodzi), moją mamą i garażem (mój M z Tatą naprawiają nasze autko):happy2:

za to jutro szykuje sie dzien na pełnych obrotach - zakupy, obiad, wyjazd do babci (bedziemy robiły suszone pomidorki)

co do AgI - nieoficjalnie wiem z pewnych źródeł...że miała dziś spędzać dzionek z Zofikiem, Damisiem i Confi. Także czekamy na jej powrót :happy:

Witam.
Ja też dzisiaj leniwa jestem,żeby nie konieczność załatwienia spraw to bym pewno noska nie wynurzyła;-).
A na obiadek też się nie siliłam ...mam dobrą sąsiadkę.. co obdarowała mnie cukinią,i dzisiaj była smażona :tak:,a resztę wczoraj dałam do słoików:-).
Madziu jak Kamilek dzisiaj??
Aga Jaga jednak się męczy z choróbskiem:-(,i pomyśleć że dopiero jesień się zaczyna:baffled:.I dziękuję za fotki;-):-).
Marta i ja lubię jak mi ktoś obiadek podaję ,dlatego co niedziela do T na niego chodzę.....a co w niedzielę muszę choć odpocząć:-D.

Ostatnia edycja:
Helloooo:-)

Mama Niki....śliczny ten pokoik Nikolki,taki kolorowy...typowy pokój małej księżniczki:tak:

Mamstud...a no nie kupiłam ani jednej pary a to dlatego że posta przeczytałam jak juz wróciłam:-p;-) ale nic straconego bo ja tez prawie nic nie kupiłam i bede musiała jeszcze raz sie wybrać:tak::-) Także spoko.....:-D
Achhh kochana widze że pięknie poszalałaś wczoraj...lecz się lecz a jak bedzie juz dobrze to na nastepna imrezkę:tak:;-)

Aga...u mnie też wszyscy smarkają tylko nie ja-na razie. Dobija mnie to że Nadina zasmarkana a na szczepienia miałyśmy iść:wściekła/y:
Zdrówka dla Jagodzianki:-)

M@dzi@...dla Kamilka tez zdróweczka:tak:

Co do gotowania to ja za tym nie przepadam ale ostatnio się sprężam żeby młodej cos zrobić...ale generalnie to też wolę mieć podane:sorry2:;-)

Miłego wieczorku:-)

Witam dziewczyny
Trochę sie dzis spóxniłam ale w pracy młyn ledwie sie wyrabiałam, potem jak miałam troche luzu to dopadł mnie okropny ból zołądka, w sumie nie pamietam kiedy ostatnio bolał mnie tak żołądek:/ a wszystko przez małą gruszkę.
mamstud Gratuluje angażu:-) Obyś była tak zadowolona z pracy ja teraz jestes:-) Co do Andrzejka, to widzę że poważna sprawa, ale puki nie ma ostatecznej diagnozy to można mieć nadzieję:-) Ja tez jeżdże z moim Kacprem do szpitala przewaznie raz w miesiacu czasem sie zdarza ze 2-3 i dla mnie to uciążliwe... ba... dla mnie i dla niego katorgą był tydzien spedzony w szpitalu, a wy jak wnioskuje macie takich wizyt wiecej i jeszcze was czekają... Szczerze wspołczuje
agakm co do sanepidu ja to wyczytałam w jednym z wywiadów z kobieta, która utworzyła taki klub, jednak tak jak piszę mogą to byc informacje przedawnione, ale o ile mi wiadomo łatwiej jest otworzyć żłobek niz przedszkole, nie tylko pod aspektami żywieniowymi ale i edukacyjnymi. No bo bądć co bądź maluchy rządzą sie innymi prawami:-)
mama Ninki :-) stwierdziłam że jesli gdzies jest deficyt żłobków to tylko i wyłącznie u nas czyli na Podkarpaciu:-) widać się myliłam:-) to tak pół żartem oczywiście:-) Piekny pokoik urządziliscie córci bardzo mi sie podoba
madzia oby to na ząbki było:-) i ciesze sie ze żłobek został zaakceptowany, co do tych kilku łez to na pewno łzy radosci:-p:-) bo mamusia przyszła

edit agakm
własnie sobie przypomniałam ze jesli chodziło o wyżywienie to ona zamawiała catering i dla tego nie musiała sie martwic o sanepid

Ostatnia edycja:
Hellooo:-)

Ja jestem,gotuje rosołek mojemu zasmarkanemu dziecku...chyba dzisiaj posiedzimy w domu:baffled: nie chcę żeby mi się rozłożyła....

A co Ty Emenemsie nudzisz sie???;-)

Cześć Kobietki
Odzywam sie bo zostałam wywołana do tablicy :tak: M&m's:-)
Fakt pisałam tutaj chyba jeszcze w lipcu? A potem to już zeszło.
Dziś poczytam co u Was i odpisze:tak:
A nie było mnie dlatego ze od połowy czerwca kupowaliśmy działkę rekreacyjna i załatwianie formalności, kredytu i samego kupna działki zajęło nam ponad 2 m-ce. W ostateczności akt notarialny podpisany 30 sierpnia i działka nasza.
Ale nie ma się z czego cieszyć bo teraz to dopiero będą:szok::wściekła/y: schody

GRATULACJE!!!! dla Ciebie Marto:tak:, zdrówka dla Mamy i Fasolka...trzymam kciuki

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry