reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
A ja wczoraj Piotrkowi zaaplikowałam wieczorem czopka glicerynowego.. Tak płakał, że nic nie pomagało :-( Po czopku zrobił taką dużą kupę, że wypłynęła z pieluszki.. Byłam w szoku, że tyle się pomieściło w tych małych jelitkach :szok: No i z czego go tak przytyka?? :confused: Purka dużo, a kupka nie idzie.. A zwykle z 5 dziennie było..

co do kupek:laugh2: naszych maleństw to moja córcia robi kupkę raz dziennie zazwyczaj rano:tak: ale jest tak gigantyczna że wypływa bokami:szok:

u nas dzisiaj nie za ciepło wyruszamy z Natalką po herbatkę koperkową bo mamy braki a ja po herbtkę mlekopędną fujjjjjjjjjjjjj

co do kupek to mi dopiero powiedziła farmaceutka, że Bebiko jest tłustym mlekiem i przez to Wika może robić kupki raz na 2 dni i że ją brzuszek boli. I że to nie sa kolki, tylko właśnie to że nie może zrobić kupki. A mądra lekarka chciała jej dać Lakcid, który według opisu jest na biegunki:baffled::baffled: I bądź tu człowieku mądry. Jakby dalej Wika sama kupki nie robiła to zmieniam mleko na NAN albo na HUMANE i wtedy zobaczymy, bo nie chce jej przyzwyczajać do tych czopków

reklama
Jaki kolor oczu mają Wasze dzieciaczki? Zmienił/zmienia się od urodzenia? Wiktoria urodziła się z niebieskimi i narazie takie ma. Ale nie są to takie niebieskie jak mają niemowlęta tylko takie jak tatuś - to trzeba by było zobaczyć, nie umiem wytłumaczyć:-) Czytałam, że do 6 miesiąca mogą się zmienić, zastanawiam się jak wygląda taka "zmiana", czy to dzieje się stopniowo i od kiedy, itd.

Do góry