blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Chyba nie, nie zauważyłam żeby robienie kupki go bolało. Z resztą podaję mu od kilkunastu dni Trilac, to też jest probiotyk, podobno on zapobiega biegunkom. Może jutro będzie lepiej.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
No i z czego go tak przytyka??
Purka dużo, a kupka nie idzie.. A zwykle z 5 dziennie było..tak, mam mniej czasu na necik ale nie narzekamno ale kidedy to byłowiem Melanie że pomoc pojechała i pewnie nie masz za dużo czasu przy dzieciaczkach;-)

naszych maleństw to moja córcia robi kupkę raz dziennie zazwyczaj rano
ale jest tak gigantyczna że wypływa bokami

I bądź tu człowieku mądry. Jakby dalej Wika sama kupki nie robiła to zmieniam mleko na NAN albo na HUMANE i wtedy zobaczymy, bo nie chce jej przyzwyczajać do tych czopkówu nas jest tak samoco do kupeknaszych maleństw to moja córcia robi kupkę raz dziennie zazwyczaj rano
ale jest tak gigantyczna że wypływa bokami
![]()

Probiotyki generalnie regulują pracę jelit, pomagają zapobiegać i biegunkom i zaparciom.A mądra lekarka chciała jej dać Lakcid, który według opisu jest na biegunki