reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

a ja do pracy:baffled:
wczoraj kupiłam małej znikopis:tak: tą tablicę co się pisze i wszytko da się wymazać:tak: tylko taką wersję mini:tak:

reklama
a ja do pracy:baffled:
wczoraj kupiłam małej znikopis:tak: tą tablicę co się pisze i wszytko da się wymazać:tak: tylko taką wersję mini:tak:

To chyba fajna sprawa. Moja kiedyś dorwała na placu taką grubą kolorową kredę do malowania po chodniku i też jej się bardzo podobało. Tylko musiałam pilnować żeby do buzi nie brała .

Witam w paskudny, deszczowy dzień :-(
Mam nadzieję, ze pogoda się poprawi bo ja nie z domowych:no:
Szymek ostatnio sypia koszmarnie, wczoraj budził się co chwila, o 24 dałam mleko i pospał .... do 4 a od 4 do 6 nie mógł spać, potem zasnął i spał do 8.30 :baffled:
Nie wiem co mu się dzieje :-(

A ja TV ostatnio w ogóle nie oglądam. Jakoś nie przepadam. Wcześniej mój m włączał wieczorem żeby coś grało a teraz nawet już nie włącza, w sumie nie wiem czemu ale ja nie lubię telewizora grającego tak p o prostu. Albo coś oglądam albo jest wyłączony.

A moje dziecko zaczęło gryźć, wczoraj ugryzł swoją siostrzyczkę cioteczną. Strasznie mi głupio ale on nie rozumie, że źle robi :wściekła/y: Wczoraj jak chciał ugryźć mojego m (strasznie się przy tym cieszy) to m podsunął mu jego rączkę i się sam ugryzł i był baaaardzo zdziwiony. Może zrozumie, ze to boli jak sam siebie parę razy chapnie. Nie wiem jak mu wytłumaczyć :-(

My mamy znikopis :tak:
Mała trochę sobie na nim bazgroli ale najlepszą zabawę ma z tego tatuś :-p :-D
Dla niej najlepszą zabawą teraz jest jeżdżenie wózkiem. Jeden ma w domu jeden u babci i cały dzień nimi jeździ. A jak się wkurza gdy wózek nie chce wjechać razem z nią za komodę, albo za stół :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Fredzik moja ma fazę szczypania (szczególnie po buzi) i ciągnięcia mnie z całej siły za włosy. I też niestety nie rozumie, że to źle tylko się cieszy :dry: Wczoraj w końcu już też ją uszczypnęłam, żeby pokazać jak mnie to boli to zdziwiła się mocno a potem zaczęła płakać straszliwie. Chwilę dała mi spokój i już myślałam, że zrozumiała o co biega ale gdzie tam, za chwilę tak mnie złapała za policzki i pociagnęła z całej siły, że aż krzyczałam z bólu :-( A na powitanie zrobiła to dzisiaj babci :zawstydzona/y:

Ze szczypaniem moja ma podobnie .W dodatku jeszcze głośno krzyczy au (oczywiście jak mnie szczypie) bo to świetna zabawa. :baffled: Ale u mnie najbardziej poszkodowany jest nos bo oprócz ciągnięcia przy okazji podrapie.
Też staram się ją oduczyć tych "zwyczajów" :no:

Hej!

a ja już zrobiłam przepyszny obiad:-)
co do spania to tłuste lata nastały bo budzimy sie koło 8 a wstajemy po 9:zawstydzona/y::-)

u Zosi przeważa gryzienie:baffled:już mnie kilka razy zabolało, tłumaczę, trzepnę bo łapkach, mówię, ze mi przykro i widzę, że rozumie bo mina w podkówkę:tak:
kiedyś włożyła placa do nosa mężowi, podrapała a jemu puściła się krew, mnie walnęła kubkiem i miałam guza - przemoc w rodzinie:-D

fredzik - z jakiego wózka przesiedliście się do Multiway?

nam wczoraj popsuł się nasz i już się cieszyłam, ale niestety m znalazł części i naprawił:confused:

reklama
U nas jak powiem, że mnie boli i czasem udaję też że płaczę to ona od razu robi mi aja, po czym jak już niby jest ok to zaczyna szczypanie lub ciągnięcie od nowa :angry:

madzikm który wózek ci się popsuł?

Do góry