reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

malaga walnij sobie jakiegoś drina - może pooka zapoda coś z okazji tych urodzin, bo na razie jeszcze nie postawiła ;-) - wyluzuj się i olej obrażonego męża, przestanie zaraz się burmuszyć ;-)
;-)
Właśnie problem w tym, że mojemu mężowi nie przeszkadzają "ciche dni" :sorry2: Zachowuje się tak, jakby nic nie zawinił, jakby go wogóle nie obchodziły moje uczucia, jakby go nie obchodziło to, że mnie obraził, że mam żal do niego :-( Wg niego on zawsze jest w porządku, a ja jestem winna. Zawsze.

bleeeeee :baffled:

:sorry2:

reklama
To udawaj, ze ciebie ciche dni tez w ogole nie obchodza i masz je gdzies...graj, ze ci tak bardzo dobrze...wyskocz sobie gdzies sama, umow sie z kolezanka....dobrze sie baw...bedzie zazdrosny ;-)

To udawaj, ze ciebie ciche dni tez w ogole nie obchodza i masz je gdzies...graj, ze ci tak bardzo dobrze...wyskocz sobie gdzies sama, umow sie z kolezanka....dobrze sie baw...bedzie zazdrosny ;-)
Miałam dziś wyskoczyć, ale pada cały dzień, jest zimno, nie mam autobusu, a do knajpy jest kawał drogi :sorry2:

bleeee :baffled:

Witajcie!
BARDZO DZIĘKUJĘ za wiadomości jak można wozić dzieciątka. :-D:-)
Chyba to wydrukuję i pokażę tacie :)
;-)
Właśnie problem w tym, że mojemu mężowi nie przeszkadzają "ciche dni" :sorry2: Zachowuje się tak, jakby nic nie zawinił, jakby go wogóle nie obchodziły moje uczucia, jakby go nie obchodziło to, że mnie obraził, że mam żal do niego :-( Wg niego on zawsze jest w porządku, a ja jestem winna. Zawsze.

bleeeeee :baffled:

:sorry2:
Choćbym czytała o swoim mężu :-pCi faceci

Witam:tak:
moje stopy przeszły renowacje:-) nawet zafundowałam sobie żel na pazury:-)
a teraz malowałam doniczki:tak:

cześć kobitki:-)roksi puszczasz dalej Natalkę bez pieluchy?.
ostatnio nie:no: najczęściej biega w samych majteczkach u mojej mamy po podwórku ale zazwyczaj zmieniam je co 30 minut:baffled:

Kupiłam koleżance na prezent "PS. KOcham Cię" i mam zamiar przeczytać do soboty:sorry2:
ja już przeczytałam większa połowę i muszę powiedzieć że bardzo fajna książka:tak:

malaga jak mąż będzie chciał Cię przeprosić to wiesz jaki postawisz warunek:sorry2::-D

reklama
ble:baffled::-D

aleście wieczór zafundowały:-p

ja czytam książkę, oglądam film i zerkam na kompa czy jest kol. na gg - to się nazywa podzielna uwaga:-D

agutek - gdzie poszliście? w dluga?

roksi - przyznaj sie ile wydałaś?:-pu nas żele na pazurach 100 zł, ale ponoć starczają na 2 miesiące bo wolniej rosną paznokcie u stóp

Do góry