blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Agutek
-p
), kiedyś pisałaś, że wybierasz się do gina na pogadankę. I co, byłaś?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Agutek-p
), kiedyś pisałaś, że wybierasz się do gina na pogadankę. I co, byłaś?
zgadnijcie, co czytam![]()
czytanie grupowezgadnijcie, co czytam![]()
Dzięki :-)malaga głowa do góry! Wytrwałości życzęZ tymi chłopami to już tak jest, niestety. Nieraz trzeba usiąść i im łopatologicznie wytłumaczyć co zrobili nie tak, bo oni nasze zachowanie odbierają inaczej niż byśmy tego chciały. Taki to juz gatunek
![]()
Gratuluję mimo wszystkouwaga!!! Chwalę się!!! Wygrałam knigę, jakiś kryminał (lubię), a w jakimś innym konkursie worek plażowy dla dziecka (nic specjalnego niestety).
Zła, oj zław domu mam wyniki a nie pamiętam, zła żona zła
Ja też strasznie puchłam, od 6/7 miesiąca - jakoś tak.. Ale ciśnienie miałam superW ciąży strasznie puchłam i pod koniec miałam nadciśnienie, obawiam się że przy kolejnej będzie to samo
Wyglądałam jak balon, a czułam się jak wieloryb wyrzucony na brzeg
![]()
To nie kwestia honorumalaga twardzielkachłop honorowy mój też taki jest