reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
zgadnijcie, co czytam:confused::-D:tak:

a ja już skończyłam:tak:naprawdę piękna książka:tak:wydaje mi się taka prawdziwa, jeszcze mam tak, że się utożsamiam z bohaterem więc czytałam jednym tchem - dziś ponad 300 stron:blink:

nawet mówiłam m, że gdyby kiedyś śmierć nas rozdzieliła to zostawimy sobie takie listy....

a teraz tłumaczę skąd miałam czas na czytanie: o 14 mnie tak zmogło: gardło, kości, głowa, że padłam, obudziłam się po 16 i do 18 czytałam:zawstydzona/y:czuję, że jestem chora, zażyłam wór leków i do jutra ma mi przejść!
Zosia była z tatą i u babci.

malaga straszne rzeczy piszesz o swoim m:-(ale wiem, że to tak w złości:tak:wtedy człowiek wymyśla od najgorszych:tak:
nie wiem jak to jest jak m NIGDY nie przeprasza, ale chyba musi byc cholernie ciężko, nie? i przykre to takie, nie można całe życie brac na siebie wszystkiego a z drugiej strony mamy wybaczyć. Bądź tu mądry:sorry2:

malaga głowa do góry! Wytrwałości życzę:tak::-D Z tymi chłopami to już tak jest, niestety. Nieraz trzeba usiąść i im łopatologicznie wytłumaczyć co zrobili nie tak, bo oni nasze zachowanie odbierają inaczej niż byśmy tego chciały. Taki to juz gatunek:-D
Dzięki :-)
Mojemu nie przetłumaczysz :no: Ileż to już razy próbowałam :rolleyes2:

uwaga!!! Chwalę się!!! Wygrałam knigę, jakiś kryminał (lubię), a w jakimś innym konkursie worek plażowy dla dziecka (nic specjalnego niestety).
Gratuluję mimo wszystko :-D

w domu mam wyniki a nie pamiętam, zła żona zła
Zła, oj zła :-D:-D

W ciąży strasznie puchłam i pod koniec miałam nadciśnienie:wściekła/y::wściekła/y:, obawiam się że przy kolejnej będzie to samo:wściekła/y: Wyglądałam jak balon, a czułam się jak wieloryb wyrzucony na brzeg:oo2:
Ja też strasznie puchłam, od 6/7 miesiąca - jakoś tak.. Ale ciśnienie miałam super :confused: Więc nie wiem, od czego byłam jak balonik :confused: Coś z krążeniem?? :confused: Nieważne :-p W najbliższym czasie się na ciążę nie zanosi :-p:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry