reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Zobaczcie to piętrowe jest fajne - full zabudowane i do tego każde łóżko można osobno postawić i w razie potrzeby zrezygnować z piętrowego.

2_aleksander.jpg

reklama
cos wspominalyscie o odzywkach:czy mialyscie moze cos z farouka,np.silk do wlosow?ja czasem uzywam te w malych buteleczkach i tak sie zastanawiam czy nie kupic sobie wiekszego opakowania(co prawda wychodzi drozej ale jest tak wydajny, ze starcza na dlugo, dlugo) tylko nie wiem jak szampon bo nie mialam a myslalam,zeby juz kupic sobie i to i to.

agutek - bajeranckie to łóżko:tak:
a to sosnowe też mi się podoba, tylko ja zawsze marzyłam o białych mebelkach dla Zosi, biały kufer na zabawki pod oknem, fotel w kwiaty itp.:rolleyes:

pooka jak ja to robię? po pierwsze mam teraz wakacje więc nawet nie próbuj się porównywać;-)gdybym tak jak ty pracowała to nie wiem co by było:confused:
wstałam rano pełna sił to się wzięłyśy z Zosią za robotę. Ona się cieszyła z kolejnej odnalezionej pod łóżkiem zabawki a ja sprzątałam:tak:na końcówkę roboty wzięła ją babcia.

bogda nie miałam nic z tej firmy o której piszesz.

Byłam u lekarza i dostałam wór witamin (w tym kwas foliowy;-)) i skierowanie na badania cukru i jonogram.

Blue ja też jeszcze specjalnie nie planowałam przenosin Mika, ale propozycja Agutek Twoja tego pojedynczego łóżeczka bardzo fajna

Dbaj o siebie Madzik bo to najważniejsze

Malaga, fajnie że już się dogadałaś z m

Spadam juz do domu, gdzie nie ma netu :baffled:

papa

Witam dziewczyny!! Nie czytałam jeszcze co napisałyście. Tak tylko się przypominam abyście o mnie nie zapomniały. Mąż ma teraz więcej wolnego, więc ja nie mam zbytniego dostępu do komputerka. teraz aktualnie jestem z Ewunią u siostry, a Marcinek pojechał z dziadkami nad wodę :-D
Czy wasze maluszki też się w nocy budzą? Bo Marcinek ostatnio w nocy koło 3 mi się wybudza z piskiem. Pozdrawiam

Ostatnia edycja:
Witam babeczki
zabiegana jestem w sobote rodzinka się zjezdza więc szykuje wsioo i przy okazji ostatnio porządki przed wyprowadzka
z działki wsioo wekuje więc mało czasu jest

Zobaczcie to piętrowe jest fajne - full zabudowane i do tego każde łóżko można osobno postawić i w razie potrzeby zrezygnować z piętrowego.

2_aleksander.jpg

łozko ekstra gdzie zakupione jak można wiedzieć bo my planujemy naszym bąka kupic właśnie podobne a jak jest obca rozłożenia na 2 osobne to by było cos w sam raz dla moich :)

reklama
Do góry