reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Witam!!!

roksi teraz akurat mam odżywkę z Joanny, szampon też z tej serii, nie jest rewelacyjna tylko łatwo się po niej rozczesują włosy.
Jak byłam tydzień temu w TRENDY to babka mówiła o odżywkach, że....najlepsze są te bez spłukiwania bo wtedy włos dłużej jest poddany działaniu witamin itp. a te ze spłukiwaniem są bardzo agresywne skoro w 2 minuty mają zrobić to, co to pierwsze przez dzień lub dwa (zależy jak często myje się głowę), zawierają dużo silikonu i oblepiają włosy.
Moje włosy są matowe i żadna odzywka nie doda im blasku:no:ale wypróbuję jeszcze balsam MATRIX:tak:

agutek to może ja Ci jakoś podrzucę nasze małe 19?;-)
a ja nie domywam tych bidonów ręcznie:baffled:żółta rurka to jeszcze nic w porównianiu ze syfami koło zamykania i przy ustniku, nie mogę na to patrzeć:baffled:

może spróbuję w zmywarce, skoro roksi pisze, że nic się nie stało z gumką i plastkiem...

reklama
Igor czy Łukasz? Super są, jak wrócimy to też je kupię, tylko musze sie nauczyc kupować na Allegro, bo dziewicza jestem w te klocki :zawstydzona/y:
Łukasz - chciałam, żeby były jak najmniej zabudowane.

Co do odżywek, mnie koleżanka poleciła firmę Kallos. Mam taką odżywkę:
PLACENTA odżywka reg. KALLOS na suche włosy ! ! (405521143) - Aukcje internetowe Allegro
Jest strasznie fajna i pięknie pachnie.

A drugą mam taką:
kallos maska CAROTA do wło. czesto mytych 1000ml (406130734) - Aukcje internetowe Allegro
Ja nakładam raz w tygodniu. Pachnie mydłem niestety :-D

tak patrzę na te łóżka z IKEA i faktycznie nie są za szerokie te na 70 cm:no:

to np. też mi się podoba IKEA | Łóżka | Łóżka | HENSVIK | Rama łóżka z barierką , ale tak jak roksi pisze, tylko 10 cm więcej niż łóżeczko, to chyba nie ma sensu:sorry2:

Alem sie już orobiła od rana:-pwysprzątałam mały pokój tak z myciem okna, odsuwaniem łóżek itp:tak:
Po południu internista i dentysta także nie zapowiada się wesoło:confused:

Alem sie już orobiła od rana:-pwysprzątałam mały pokój tak z myciem okna, odsuwaniem łóżek itp:tak:
Po południu internista i dentysta także nie zapowiada się wesoło:confused:

Madzik jak Ty to robisz??? Ja się z niczym nie wyrabiam na bieżąco, a mycie okien.... :baffled: .... to ja nawet nie planuje bo co sie bede denerwować przed urlopem...

Kupiłam Karolkowi kaloszki, wczoraj je założyliśmy - ale miał radochę :-D.
Super te kalosze!! Też muszę małemu kupić, bo często ze mną chodzi na spacery z psami, a już jak jesteśmy sami to zawsze, czasem w deszczu, albo po ulewie - mógłby sobie wtedy swobodnie biegać :tak:

A ja myślę, że kiedyś nam się przyda piętrowe łózko. No ale przecież K. nie będzie spał w łóżeczku jeszcze przez 3 lata. Na razie o tym nie myślę, łóżeczko jest ok.
Też myślę o piętrowym - kiedyś ;-) Na razie łóżeczko jest super :-)

Byliśmy w centrum, mały się wybawił :-) Teraz śpi, a niedługo będziemy się zbierać na grilla :-)

Piętrowe też u nas jest opcją :-D Ale wtedy trzeba jeszcze sporo czasu przeboleć z łóżeczkiem :-D
Tylko trochę bym się bała o to spanie na górze...że zleci :szok:

reklama
Piętrowe też u nas jest opcją :-D Ale wtedy trzeba jeszcze sporo czasu przeboleć z łóżeczkiem :-D
Tylko trochę bym się bała o to spanie na górze...że zleci :szok:
No własnie też się boję tego górnego łóżka...

W centrum było super :-D Chociaż nie wiem, czy ja się nie lepiej bawiłam od małego :-D
Wkleję zaraz parę zdjęć :-)

Do góry