reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Ale dzisiaj ukrop był :szok:. Szczególnie w aucie. W pracy fajnie, bo klima :-p. W domu też całkiem przyjemnie.

Już nie mogę się doczekać wyjazdu na wieś. Mamy tam dużą działkę, Karolek będzie miał gdzie biegać :tak:. I do lasu będzie można iść. Suuuper :-).

reklama
Ale dzisiaj ukrop był :szok:. Szczególnie w aucie. W pracy fajnie, bo klima :-p. W domu też całkiem przyjemnie.

Już nie mogę się doczekać wyjazdu na wieś. Mamy tam dużą działkę, Karolek będzie miał gdzie biegać :tak:. I do lasu będzie można iść. Suuuper :-).

no ja dzis w dzień nie wychodziłam ranooo
fakt miałam doła:p
ale już jest lepiej
wyjełam im wanienke na balkon i tam sie pluskali

blueberry to fajno miec działkę gdzie bezpiecznie i maluszek może sie wybiegac :)
ja mam krok od domu lasssssssssss ale jakos z dziecmi nie da sie iśc moze teraz jak sucho jest to błota tyle nie bedzie ostatnio ugrzęzłam na drodze i mówie o nie do lasu nie ide hehhehe
ale grzyby sa bo mama chodzi i ma zawsze pełno
własnie starłam gar buraczków bo na raty je wyrywam i zbieram siłe by je pakowac do słoików:p

oj należy Wam się odpoczynek:tak:i pogoda ma być ładna:-)
będziesz tam sama z Karolkiem?

agutek bardzo ładne łóżeczko, to piętrowe.

Wczoraj byliśmy na szczepieniu, ostatnia dawka Infanrix. Dziś gorączka i spuchnięta rączka. Po prostu super. Mam nadzieję, że do jutra przejdzie, bo zaczynam się martwić.

ewa, współczuję, ucałuj Malutką i niech gorączka idzie precz!
Agutek, łóżeczko super. To nic, że jeszcze nie kupiłaś ale już przeanalizowane wszytko :-)
blueberry, fajnie masz z tym domem na wsi :tak:
Pisałyście coś o bidonach, o tym, że sie nie domywają. Ogólnie je bardzo lubię ale za trud mycia nie znoszę :wściekła/y:ale mam patent. Rurkę po myciu czyszczę patyczkiem do ucha a inne upierdliwe miejsca np. przy zaworku wykałaczką:baffled: i w sumie jest ok. Szymek z bidonu pije też mleczko i bardzo boję się, żeby nie zatruł się jak będzie niedomyty :no:. A tak w ogóle to są wymienne wkałdy do nich (2 szt rurki z zaworkiem kosztuje ok 10 zł)

U nas też upał niezły ale na szczęście w domku przyjemny chłodek :-). A na dwór wychodzimy ok 10 a potem ok 18.

Dobrej nocki życzę!

Hej :-).

Jestem totalnie niewyspana :-(.

oj należy Wam się odpoczynek:tak:i pogoda ma być ładna:-)
będziesz tam sama z Karolkiem?
Nie, będzie mój tata i ciotka ma przyjechać. Jakbym miała być sama, to bym nie pojechała :no:. Co prawda oni przy dziecku zbyt wiele nie pomogą (tzn nie nakarmią, nie uśpią, nie pójdą na spacer, może ciocia przypilnuje jak będę brała prysznic :-)), ale towarzystwo chociaż będzie. No i obiad ktoś ugotuje :-D.

reklama
Witajcie :-)

Zobaczcie to piętrowe jest fajne - full zabudowane i do tego każde łóżko można osobno postawić i w razie potrzeby zrezygnować z piętrowego.

2_aleksander.jpg
Super to łóżko!! :tak:

Suuuper!! :-) Zazdroszczę :sorry2:

Do góry