reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Witam z pracy,strasznie dziś duszno i tak jakoś ospale a tu jak na złość masa klientów przychodzi:( Ignaś sie dziś o 6 rano nauczył śpiewać sibom sibom (pieski małe dwa) i teraz M mu musi to puszczać:)

reklama
A kuku :ninja2:

Pozdrowienia z Łeby...mamy i kompa i neta :-D
Droga beznadziejna. Korki niesamowite, najpierw w sznureczku jechaliśmy, potem odbiliśmy na inną drogę a tam z 30km remontów :szok: A potem od Kościerzyny już takie stare, trzeciej kategorii drogi :dry: Jechaliśmy z jedną przerwą w Tesco na zakupy (kupiłam młodej bluzę hehe :sorry2:) całe 5h. Teraz lecimy na pokaz tancerzy z You Can Dance i koncert Kayah.

Buziaki!!!

P.S. Aha, pogoda ładna. Deszcz przeszedł bokiem, nie było w ogóle burzy ani wichur.;-)
Pa.

no Agutek super że macie pogodę - miłej zabawy- u nas duszno strasznie i wymyśliłam że jak jutro nie bedzie słonka u nas tak żebym mogła sie poopalać to śmigamy z Wiką do safari :) pooglądać dzikie zwierzątka, a co tam....może jakiś zje mojego m to bede miałą spokój bo ostatnio daje mi nieźle w kość

Wiedziałam że Agutek będzie z nami na bieżąco:-D

moje dziecie wczoraj poludniu mialo 39,6:szok:dalam Nurofen, teraz caly czas ma kolo 38...
czy to moze byc trzydniowka?
a jak nie to co?
poza tym wszystko w porzadku, zadnego kataru, nic:no:
tigger jak temperatura ciężka do zbicia to trzydniówka:tak: rób Olivce okłady z wody z octem nam bardzo pomagały:tak:

moja leży w pokoju i ryczy bo nie może zasnąć:baffled: jak na razie nie przyszła do mnie tylko leży i popłakuje:baffled:

jutro wybieramy się do aqua parku :-) kupiłam pieluchy do pływania:tak: cholernie drogie za 12szt dałam 22,90:szok:

hej Babeczki!

Rozbawię Was bardzo jak napiszę, że wyszłam z domu w sukience?:-p

agutek ty nałogowcu! wara od komputera, odpoczywaj:tak:

roksi - miałyśy kiedyś te pieluchy i nie wiem czemu one są do basenu...nasiąkają jak normalne, dziecko ma w nich mokrą pupę:baffled:aa! chyba, że ceną się różnią:confused:

fredzik miałam na myśli sytuację, że facet nie ma prawka - to mi się wwydaje niesamowite;-)

Witajcie :happy2:

fredzik miałam na myśli sytuację, że facet nie ma prawka - to mi się wwydaje niesamowite;-)
Mój nie ma prawka :-p Ja w końcu robię, m się może kiedyś zmobilizuje ;-):-D

Mieliśmy dziś jechać do rodziców.. ale póki co czeka mnie wizyta u weterynarza z psiakiem :-( Strasznie się dusi (serce), tabletki nie pomagają.. A weterynarz przyjmuje od 9.. Do tego czasu to albo on, albo ja się wykończę..

Witajcie laski;-)
moja pospała do 7:szok: kurcze aż mi dziwnie bo przez ostatnie tygodnie raczej wstawała dużo wcześniej:baffled:
szykujemy się do aqua parku:tak:

malaga biedny psiunio:-(

Buziaki :-)

My wczoraj nie doczekaliśmy koncertu Kayah. Miał się zacząć o 20.30 (najpierw pokazy YCD) a wszystko tak było opóźnione, że wychodziliśmy po 22-ej z plaży i jeszcze nie było koncertu :angry: Dzisiaj ma grać Shaggy to chyba wyjdziemy duuuużo później.

madzikm większość ludzi reaguje podobnie do ciebie na wieść, że mąż nie ma prawka. Taki stereotyp :-p

no Agutek super że macie pogodę - miłej zabawy- u nas duszno strasznie i wymyśliłam że jak jutro nie bedzie słonka u nas tak żebym mogła sie poopalać to śmigamy z Wiką do safari :) pooglądać dzikie zwierzątka, a co tam....może jakiś zje mojego m to bede miałą spokój bo ostatnio daje mi nieźle w kość
I jak Kasia? Mąż nadal w jednym kawałku? Mogłabym swojego też wsadzić do jakiejś klatki z tygrysami:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

napiszę na zamkniętym, bo jestem podczytywana:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
wróciliśmy:tak: wymoczeni:-D jednak 3 godziny w wodzie wyciągnęło z nas całą energię:baffled: kupiłam młodej takie jajowate koło ratunkowe z tym środkem do siedzenia i muszę powiedzieć że ekstra:tak:

Do góry