Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tigger jak temperatura ciężka do zbicia to trzydniówkamoje dziecie wczoraj poludniu mialo 39,6dalam Nurofen, teraz caly czas ma kolo 38...
czy to moze byc trzydniowka?
a jak nie to co?
poza tym wszystko w porzadku, zadnego kataru, nic![]()
Mój nie ma prawkafredzik miałam na myśli sytuację, że facet nie ma prawka - to mi się wwydaje niesamowite;-)
I jak Kasia? Mąż nadal w jednym kawałku? Mogłabym swojego też wsadzić do jakiejś klatki z tygrysamino Agutek super że macie pogodę - miłej zabawy- u nas duszno strasznie i wymyśliłam że jak jutro nie bedzie słonka u nas tak żebym mogła sie poopalać to śmigamy z Wiką do safaripooglądać dzikie zwierzątka, a co tam....może jakiś zje mojego m to bede miałą spokój bo ostatnio daje mi nieźle w kość