reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
Moje dziecko nie garnie się do siadania, ale spoko na to ma jeszcze bardzo dużo czasu, kręgosłup na to jeszcze za delikatny jest :happy: Nawet jak ją czasem biorę na kolana to mam wyrzuty, że trzymam ją w niewłaściwej pozycji :zawstydzona/y:

chodzi o kupkę. Już trzeci dzień mija i nic, nie wiem jak długo czekać z wizytą u pediatry?
Ewelina - u nas podobnie :no: Znowu małego "przytkało" i trzeci dzień bez kupki mija.. Wczoraj miał taki atak płaczu, że nie mogliśmy go uspokoić, dałam mu czopka i nic!! Dziś znowu atak płaczu, zaryzykowałam, dałam czopka - i dalej nic :szok: Jeśli nie zrobi kupki to nie wiem, czy jutro się nie wybiorę do pediatry :rolleyes:

jak noszę ją na ręku tyłem do siebie, to odchyla się do przodu i siedzi.
Piotrek już od dłuższego czasu tak robi :tak: Unosi już też główkę, kiedy podnoszę go za rączki do siedzenia :happy: Nie robię tego za często (choć on to uwielbia), bo kręgosłup jeszcze jest za słaby na takie akrobacje - tak mi się przynajmniej wydaje..

Co do zabawek to Piotruś też już od jakiegoś czasu wpatruje się w zabawkę i łapie do rączki po czym ładuje do buzi :happy: Moje ręce też łapie i ładuje do buzi ;-):-) Swoje niestety też.. Łapie też ubranko i próbuje pociągnąć do buzi.. Zastanawiałam się, czy przypadkiem go dziąsła nie swędzą, ale nie zauważyłam żadnych oznak wyżynania się ząbków :no: Także to chyba nie to :confused:

No i strasznie chce się na brzuszek przewrócić, ale nie wie, co zrobić z rączką :-D

Hejka

Witam Cie Ewelinko...ja tez jestem z Bydgoszczy:-D:tak:

Miloku a gdzie Ty mieszkasz:confused:?? Pytalam wczesniej ale widocznie nie odczytalas:-)

moja malutka tez juz chce siedziec najchetniej to ciagle by siedziala,jak ja klade to tez jest przerazliwy placz:szok::sad: ale wiem, ze czesto siadac nie moze...

POZDRAWIAM

dzień dobry!

miłego dnia wszystkim...ja zmykam na śniadanko, a potem pewnie będziemy spacerować i relaksować się ( o ile się da przy małym dziecku ;-))...

WItam Mamuśki

Muszę się Wam pochwalić :-). Jeden z fotografów w mojej miejscowości zorganizował konkurs fotograficzny gdzie należało wysyłać zdjecia dzieci no i posłałam :tak:. Konkurencja była żadna (10 zdjeć w sumie) bo chyba mało ludzio tym wiedziało ale udało nam się zająć pierwsze miejsce a nagrodą będzie godzinna nna sesja zdjęciowa dziecka oraz dziesięcio stronicowy album z wybranymi przez organizatora konkursu zdjęciami w formacie 30 x 22 cm :-). Dzwoniłam dzis do tego fotografa czy mogę się umówić jak M będzie już siedział bo teraz to traoche bez sensu no i nie ma problemu :-D. Tak że teraz będę niecierpliwie czekać aż Mateusz zacznie siedziec :-p. Taka mała rzecz a cieszy....:-)

Witam Was dziewczyny:-)

Aga22 fajnie, że mieszkasz blisko;-), może spotkamy się kiedyś na spacerze, ja mieszkam niedaleko Biziela (tam też rodziłam),

Co u ciebie Malaga, jak sytuacja, u mnie już wszystko ok., Piotruś wreszcie zrobił kupkę:tak:,

Agutek nie piszesz, co z plamkami Twojego maluszka, czy to znaczy że już jest dobrze:-D, mam nadzieję że tak jest.

Buziaczki dla Wszystkich, miłego dnia,

Lecę bo mój zajączek już popłakuje, spał całe 20 min.

WItam Mamuśki

Konkurencja była żadna (10 zdjeć w sumie) bo chyba mało ludzio tym wiedziało ale udało nam się zająć pierwsze miejsce a nagrodą będzie godzinna nna sesja zdjęciowa dziecka oraz dziesięcio stronicowy album z wybranymi przez organizatora konkursu zdjęciami w formacie 30 x 22 cm :-).
Gratulacje :-):-):-). Fajna nagroda, będzie miał synek super pamiątkę :tak:.

Hejka

Witam Cie Ewelinko...ja tez jestem z Bydgoszczy:-D:tak:

Miloku a gdzie Ty mieszkasz:confused:?? Pytalam wczesniej ale widocznie nie odczytalas:-)

moja malutka tez juz chce siedziec najchetniej to ciagle by siedziala,jak ja klade to tez jest przerazliwy placz:szok::sad: ale wiem, ze czesto siadac nie moze...

POZDRAWIAM
ja mieszkam w scunthorpe, a teraz na urlopie w pl
sluchajcie dziewczyny wykoncz amnie zabki
tristan nie spi po nocach nie moze jesc goraczkuje , smoka wypluwa , ma rozwolnienie (6 kup dziennie ,a normalnie jest jedna)
ja jewtem ie przytomna
ale najgorsze ze tam mi sie synek meczy bidula

reklama
WItam Mamuśki

Muszę się Wam pochwalić :-). Jeden z fotografów w mojej miejscowości zorganizował konkurs fotograficzny gdzie należało wysyłać zdjecia dzieci no i posłałam :tak:. Konkurencja była żadna (10 zdjeć w sumie) bo chyba mało ludzio tym wiedziało ale udało nam się zająć pierwsze miejsce ....:-)

gratulacje, Mati bedzie miał super pamiątkę:-):-):-)

Do góry