reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
Witam
ja dziś szybko z pracy przyszłam:tak: bo do gin się umówiłam na 20:40 a tu lipa @ dostałam:wściekła/y: poszłam chociaż sobie pogawędziliśmy:tak:

no dzisiaj to coś cienko idzie pisanie:-p

hej :tak:
duch puszczy to zioła (specjalna mieszkanka i chyba miód) na spirytusie (w bardzo dużym uproszczeniu) pędzone to jest w rejonach białowieży i "serwowane" przez zakonników prawosławnych. Mam jeszcze zapas ;-)

roksi, no niema jak sobie pogawędzić nie? ;-):-p

miłego wieczoru

Hej kobietki,

wybaczcie, że nie piszę, ale czasu brak. Nawet nie mam czasu was poczytać:-( Wracam do domu to poświęcam czas córci, no i obowiązki domowe, a potem nie mam już siły siąść do kompa.

A ja jak zwykle pozno:-)
Soppana zazdroszcze Ci wyjazdu,ale urlopik Ci sie nalezy zdecydowanie;-)
Fredzik dzieki za info o "duchu puszczy"
Ewa wybaczamy co nie dziewczyny:-D
Roksi najwazniejsze ,ze sobie pogadalas;-)
Blue u Nas jest to samo!Gada ,gada i ciagle to samo,jakby ja ktos nakrecil:-)
Sandi pozdrawiam nocny pracusiu:-)
Moja Jula zaczeła sobie spiewac Zuzie lala nie duza....,ale jej to smiesznie wychodzi.

reklama
dzień dobry:-) wy zaczynacie wolny weekend a ja zaczynam pracę:-( dziś mam na 15 dopiero i ma przyjść moja kuzynka do Ignasia na te 3 godziny zanim M wróci. Ignaś bardzo ją lubi i dziś ledwo oczy otworzył już nadaje : "jedzie Emija aciu" "idzie Emija chody" "moja Emija" itp itd...:-D tłumaczę mu że dopiero jak pójdzie spać po obiadku i wstanie to przyjdzie Emila, ale skutek jest taki, że chce iść spać od razu:-)
Wczoraj dzowniłam do znajomego lekarza z zapytaniem co mam zrobić żebym nie była ciągle taka zmęczona i wiecie co mi powiedział? "zrób test";-) oczywiście wyśmiałam go bo przecież w styczniu @ była, ale w nocy spać nie mogłam i ciągle myślę:eek: i myślę.... bo ta @ taka dziwna.... ech obym się myliła, bo czas najgorszy z możliwych!

Do góry