reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

roksi a co wtedy z Natalką? ciągniesz ją ze sobą czy w domu sama zostaje?
akurat teraz śpi więc biegiem zawlekłam ta choinkę:tak: ale nigdy jej nie zostawiam samej w domu jak nie śpi nawet na sekundę do mam w drzwiach taki sztywny łańcuch i jest on nisko i jak by młoda przekręciła to bym do domu się nie dostała:no: nawet klucze by mi nie pomogły:no:

reklama
roksi, ale ci dobrze :tak:
madzik, nie choruj, słuchaj dziewczyn ale cię rozumiem , mnie wywaliło chyba węzeł na szczęce przy zawiasie (szczeki oczywiście) i ledwo paszczą ruszam jutro ide na usg

a tak w ogóle to chyba burze na słońcu są dzisiaj bo ludzie jacyś mało życzliwi :eek:

madzik, cos często chorujesz na gardełko, może je konkretnie przepłucz;-), zdrówka,
dla ciebie fredzik też:tak:, wiem cos na temat węzłów, bo kiedys często mi puchły i bolały przy kreceniu głową, od pewnego czasu odpukać, mam spokój;-)

hihi Ewelina ma racje:-D madzikm musisz przez weekend popracować nad gardziołkiem:-p
my w sobotę idziemy na imprezę karnawałową:tak: tylko nie mam pomysłu za co przebrać córcię:baffled:

co sie stalo Fredzik? :confused::-(

zdrowka naszym chorowitym Mamuskom :tak:i moc pozytywnych fluidkow :***
Chyba otaczające mnie chamstwo i olewczość ludzi zaczęły mi doskwierać.
Od jakiegoś czasu komin przecieka i mamy mokre plamy w kuchni i przedpokoju, zgłaszaliśmy do Administarcji a oni olewają i wygląda na to że oczekują, ze sama rozwiążę problem (może na dach wlezę :dry:) i jeszcze ich poinformuję co i jak :wściekła/y:
Listonosz wrzuca avizo jak jestem w domu a trzecie wrzuca do mnie dwa bloki dalej, no ręce opadają normalnie:shocked2: i wszyscy uważają, że nic się nei dzieje. Dodam, ze na mojej poczcie czeka się ok godziny na odbiór przesyłki. A i to zaniesione do innego bloku to powtórne :sorry:
Ech...
madzik, na gardziołko, "ducha puszczy" polecam i do wyrka :tak:a jak masz słabą głowę to pij ducha w łóżku ;-)
roksi, a jakie pomysły na przebranie?

I ja sie witam pozno ,ale zawsze:-)
Oj zdrowka zycze chorowitym mamusia,pozdrawiam goraco:-)
Fredzik a co to jest ten "duch puszczy"?
Roksi zazdroszcze Ci tego fryzjera,ale ja czekam az mi włoski troszke podrosna
Soppana co u Was?
My dzisiaj sprzedalismy moj samochod:-(Troszke mi smutno,ale bedzie jakis nowy :tak:POZDRAWIAM

reklama
dzień dobry:-)
jestem jestem, wczoraj miałam wolne, ale musiałam doprowadzić dom do jako takiego stanu:confused: po południu spaliśmy sobie 2 godzinki a potem obiad, wieczorem byłam już tak zmęczona że położyłam się poczytać:-) Ignaś oczywiście zrobił awanturę o spanie w łóżeczku, specjalnie mu je przestawiłam, kupiliśmy nowego misia do spania. Jak M wrócił to mu pokazywał jak będzie spał z misiami a jak przyszło co do czego, to był ryk i na ręce:szok: w efekcie zasnął u mnie na kolanach a potem przełożyłam do łóżeczka, koło 1 była przeprowadzka do nas:confused:
Niestety nas zabawa karnawałowa w żłobku ominie - jest dzisiaj a nie chce go jeszcze puszczać po tej chorobie:-( dopiero w poniedziałek idzie
Ja znów weekend w pracy, ale za to potem 3 dni wolne:-) a w lutym 2 tyg urlopu (zaległego) to sobie odpoczniemy, pojedziemy w Bieszczady, odwiedzić dziadków:-)

Do góry