reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
hej

my gotujemy dla nas wszystkich to samo na obiad
jakby miała coś innego to by nie zjadła hihi :-D
np. babcia ostatnio dla niej ugotowała warzywka, ziemniaczki, takie wszystko superzdrowe i pikne a sobie zrobiła ziemniaki ze śledziem w śmietanie z cebulą i jak myślicie co moje dziecko jadło :-p

w nocy znowu przyszła do nas
wiecie co robi? przychodzi do sypialni, kładzie mi głowę na brzuch i śpi tak na stojąco i czeka aż jej pozwolę do nas wejść...wystarczy, że zapytam "chcesz się przytulić?" odpowiada tak i już śpi na łóżku....jak mąż chodzi do niej do pokoju ją uspokoić to nie da się, ma być mama i koniec...ech bidne to moje dziecko, nagle taka zmiana...

Witam:tak:
moja córcia jeszcze śpi:szok: oczywiście jak matka ma iść do fryzjera i trzeba młodą zawiść do babci to ta śpi jak zabita:baffled:
Agutku a moja nie chce jeść naszych obiadów:no: musi mieć zupę:tak: gęstą zupke z mięskiem:tak: czasem skubnie jakiegoś kotleta ale to zazwyczaj dwa kęsy:wściekła/y:

Sandi akrobatka mała:-D

Agnes trzymam kciuki żeby się udało:tak:

Ewelina u nas tez chodzą kolędnicy:wściekła/y: wkurzają mnie jak dzwonią a młoda śpi:wściekła/y: mieszkam pod 1 więc często dzwonią ulotki, jakiś macher na klatkę, pan sprzątacz bo drzwi sobie zatrzasnął, poczta......:wściekła/y:

Milkou ty tak nie narzekaj bo 40 tygodnia nie masz jeszcze na suwaczku:-p jak stuknie 40 to będziesz błagać o poród:-D

hej;-)

oglądalismy wczoraj uprowadzoną z Liamem Nisonem, nie będę nic opowiadać, tylko zobaczcie, naprawdę warto:tak:

mój As nie chce się sam bawic, to już katastrofa, nawet sekundy, co robic:confused:

Sandi, ale córcia aparatka, dobrze że nie spadła:tak:

Roksi, ja po prostu rozłączyłam dzwonek do drzwi, a domofon dzwoni troche ciszej;-)

Fredzik, twój tez akrobata:-D

Agutek, widzę ciężko ze snem córci:-(

hej

sandi z kojca moja też wychodzi ale z łóżeczka jeszcze nie. Całe szczęście.

Ja swojej obiadki gotuję oddzielnie ale z naszego obiadu też chętnie coś skubnie. Ostatnio usmażyłam sobie boczek a ta złapała plaster i wszamała aż jej się uszy trzęsły :-D Niestety jej nie wolno.

Agnes powodzenia.

Hej!

Mój znowu chciał wstawać o 3 :szok:. Co mu odbiło? :confused:

Roksi, Karol na odmianę za zupami nie przepada. Najbardziej lubi mięcho, więc kotlet może być :tak:. Ziemniaków nie zje, za to lubi makaron. A z warzyw tylko pomidory jada, marchew przemycam zmieszaną z mięskiem. Ale zdarza się, że mu jakaś zupa zasmakuje :tak:.

hej :-)moja dala dzisiaj pospac mamusi :tak::-)obudzila sie o 9:45:szok::-)

Agutku - u nas jakis czas temu bylo to samo budzila sie miedzy 23 a 1 w nocy i nic jej nie uspokajalo dopiero u nas w lozku bylo ok :tak:a teraz to juz wogole nie chce usypiac w swoim lozeczku tylko odrazu do nas ja klasc trzeba:cool:

Sandi, już tłumaczę:tak: mój zadziera nogę na barierkę i przewija się " na panterkę" i już :-)
dobrej nocki

spryciarze:-D:-D:-D

Witam Kobietki!

znów mnie dziadostwo dopadło i ledwo zipię:no:gardzioł parzy jak pokrzywa:eek:

aguteknasza pannica też do nas w nocy garnie:confused:jak proszę m by ją odniósł to słyszę jego kultowe: "jak za parę lat się wyprowadzi to za tym zatęsknisz, potrzebuje nas, jest malutka itp":dry::confused::dry:

fredzikSzymek alergik to wiadomo, ze osobne jedzonko.

Zosia odgapia od Toli wybryki i nie zje nic innego;-)

ja juz po fryzjerze czuje się dopieszczona:-D
rozebrałam choinkę:tak: wywaliłam przez balkon:tak: i poszłam zaciągnąć do śmietnika i dwóch panów kibicowało mi przy ciągnięciu jej przez cały plac:baffled: powiedziałam im że mogli by pomóc a nie gapią się:-p ale łyso teraz mieszkaniu bez choinki:crazy:

madzikm kobieto nie choruj:no: zdrówka życzę:tak:

reklama
Do góry