Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

oczywiście jak matka ma iść do fryzjera i trzeba młodą zawiść do babci to ta śpi jak zabita
musi mieć zupę
gęstą zupke z mięskiem
czasem skubnie jakiegoś kotleta ale to zazwyczaj dwa kęsy

wkurzają mnie jak dzwonią a młoda śpi
mieszkam pod 1 więc często dzwonią ulotki, jakiś macher na klatkę, pan sprzątacz bo drzwi sobie zatrzasnął, poczta......
jak stuknie 40 to będziesz błagać o poród

Niestety jej nie wolno.
. Co mu odbiło? 
. Ziemniaków nie zje, za to lubi makaron. A z warzyw tylko pomidory jada, marchew przemycam zmieszaną z mięskiem. Ale zdarza się, że mu jakaś zupa zasmakuje
.
:-)obudzila sie o 9:45
:-)
a teraz to juz wogole nie chce usypiac w swoim lozeczku tylko odrazu do nas ja klasc trzeba
Sandi, już tłumaczęmój zadziera nogę na barierkę i przewija się " na panterkę" i już :-)
dobrej nocki

gardzioł parzy jak pokrzywa
jak proszę m by ją odniósł to słyszę jego kultowe: "jak za parę lat się wyprowadzi to za tym zatęsknisz, potrzebuje nas, jest malutka itp"

wywaliłam przez balkon
i poszłam zaciągnąć do śmietnika i dwóch panów kibicowało mi przy ciągnięciu jej przez cały plac
powiedziałam im że mogli by pomóc a nie gapią się
ale łyso teraz mieszkaniu bez choinki
zdrówka życzę