reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Soppana, cieszę sie bardzo i że jest to po Waszej mysli:tak:, przytulam cie mocno:tak: (no nie za mocno:-D)

Debiutantko, jakie to straszne, płakałam, aż Piotrus sie przestraszył, więc musiałam sie opanować, żałuję że czytałam, ale może trzeba wiedzieć, żeby byc zawsze czujnym i nie dac sie spławić:-:)-:)-:)-:)-(

reklama
Soppana gratulacje :tak:

Debiutantko i ja się popłakałam. Smutna historia ale lepiej wiedzieć o takich przypadkach i o ile to możliwe być czujnym.

soppana, super, gratuluję :tak:
a co do artykułu to straszne ale warto mówić o takich sytuacjach żeby wiedzieć i jak piszecie nie dać się spławić, koszmar :-(

hej
u nas nabor do przedszkola tez internetowy tylko i pewnie sprobuje choc nie licze, ze mloda sie dostanie ;-)

soppana moje gratulacje :-) to na kiedy termin?

my sie sprytnie zapisalismy do lekarza rodzinnego co jest pediatra, wiec zadnych problemow z zapisaniem sie na wizyte nie mamy...fakt, rewelacyjny nie jest, ale jest ogolnie dostepny bez zadnych akcji

roksi, nie daj się chorobie no i oby mała nie podłapała
Fredzik dałam młodej wit.c a ja niedawno wzięłam gripex:tak: nie mam temperatury ale jakoś mi tak duszno i gorąco:eek: i oczywiście gardło:crazy:

hej
a ja dalej w dwupaku :-(
i to jeszcze zaczelo mnei znowu gardlo bolec :wściekła/y::wściekła/y:
ide do wyreczka wygrzewac sie i odpoczywac :tak:
miloku kuruj się kochana:tak:

O wiele łatwiej, bo jak czasami się na mnie uwiesiła i nie chciała puścić to był problem. Dobrze, że niania sobie z nią radzi i potrafi czymś zagapić :tak:

Roksi zdrówka. :tak:
Elahar a moja to mnie olewa totalnie jak wychodze do pracy:baffled: zrobi papa, da buziaka i tyle:baffled:
dziękuje

Roksi kuruj się a na wszelki wypadek może się już zarejestruj w jakiejś przychodni bo wiesz jak jest ...
Debiutantko mam przychodnie po sąsiedzku:tak: jakby co to m leci rano o 8 mnie zarejestrować:tak: ale u nas jest tak że np lekarz przychodzi o 13 i liczy się kolejka a nie numerek:baffled: a niektórzy to potrafią siedzieć 1,5 godziny przed lekarzem:baffled:
czasami to mam w nosie takie kolejki i dzwonie po Natuli pediatrę:sorry: co prawda 80zł nie moje:baffled:

soppana super gratulacjie :-):tak:
wyplukalam gardziolko sola i pojechalismy z mlodym na konie
niestety nie zadzownilam a dzisiaj nei bylo opiekuna wiec sobei mlodziak nei pojezdzil ,ale pospacerowalismy i poglaskalismy koniki a potem pojechalismy do parku i tam pobiegalismy sobei za kaczkami heheh
odstresowalam sie troche ,ale teraz jestem zmeczona strasznei

roksi Ty tez sie kuruj:tak:

Agutek według tego co ginka liczyła to ok 20 września, ale zobaczymy co powie przy następnym usg, bo teraz to było widać tylko małą pulsującą kropeczkę:-)
Życzę wam dużo zdrówka, oby te choróbska się skończyły, widziałam przed chwilą w wiadomościach że oddziały dziecięce są przepełnione, niedoleczone infekcje przechodzą w zapalenia płuc czy oskrzeli:szok: te co chore to się leczyć proszę a te co zdrowe to rutinoscorbin, czosnek, witaminki i do przodu:-D

soppanaGratulacje
mam nadzieję, że czas już się zrobił właściwy;-)
Ignaś duży, praca stała - to jest to!:-)

zdróweczka dla roksi! wyczytałam w gazetach, że jakaś plaga grypy w Waszym rejnie, do nas zmierza:confused2:

dla milokuteż zdrówka i ..bóli porodowych:tak:

i dla debiutantki! zdrowia oczwyiście, nie bóli;)

Jak tam po Dniu Babci? u nas były kalendzarze, łzy wzruszenia, Zosia powiedział "wierszyk": kocham babcię i dziadka:happy:

reklama
u nas z dostaniem się do pediatry państwowo meksyk, jak to któras z was pisała, chorobę trzeba u nas planować z tygodniowym wyprzedzeniem co najmniej , dlatego mamy naszą panią dr, na którą zawsze możemy liczyć, niestety kosztuje ale śpię spokojnie, ze jak jest potrzeba to mam pomoc

madzik, u nas dzień babci bezie w sobotę; kalendarze i laurki :-)

Do góry